Ova će boja dominirati dizajnom interijera u 2018. godini: KAKO VAM IZGLEDA?

Arhitektura i dizajn
Ova će boja dominirati dizajnom interijera u 2018. godini: KAKO VAM IZGLEDA?
.

Black Flame ili Black Indigo je boja za koju se opravdano pretpostavlja da će biti jedna od najpopularnijih iduće godine.

Radi se o vrlo tamnoj nijansi plave boje, koja gotovo odlazi u crnu, no na kraju je nešto toplija, blaža i kompleksnija. Ako se pitate kako će se tako nesvakidašnja nijansa zavući u domove hiljada ljudi, odgovor vam donosimo u nastavku.

Naime, suprotno uvriježenom mišljenju mnogih, tamnije boje u interijeru se ne trebaju nužno izbjegavati. Primjerice, u nijansu Black Flame možete obojiti zid ili dva u prostoriji ili pak samo strop ako želite biti oprezniji. Poigrajte se s namještajem i nabavite onaj koji će odgovarati novoj boji vaših zidova.

1

 Nadalje, tko kaže da kupaonice uvijek moraju biti bijele? Isprobajte pločice ili mozaik u ovoj zanimljivoj nijansi i uživajte u potpuno novoj vizuri prostora u kojem svakodnevno boravite.

3

 Kuhinja u ovoj nijansi također može izgledati spektakularno, a na kraju, uvijek možete započeti i s pokojim detaljem u Black Flame nijansi, poput jastučića ili okvira za slike, tek toliko da vidite kako vam odgovara, piše buro247.hr.

2

 

Ne propustite