CityDeal i agencija Centrotours vas vode na dvodnevno putovanje u Beograd na sajam knjige!

Kiosk
CityDeal i agencija Centrotours vas vode na dvodnevno putovanje u Beograd na sajam knjige!
.

U kalendaru kulturnih dešavanja jugoistočne Evrope centralno mjesto krajem oktobra već decenijama pripada Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Ova regionalno najveća manifestacija posvećena knjizi bavi se promocijom književnog stvaralaštva i obrazovanja, kulturnom razmjenom sa inostranstvom i pokretanjem aktuelnih književnih i društvenih pitanja. Neformalno poznat kao praznik knjige, Sajam knjiga svake godine ugosti najznačajnije domaće i brojne inostrane pisce i izdаvаče, koji predstаvljaju svoja stara izdanja i aktuelnu produkciju. Važno obilježje Sajma knjiga je bogat prateći program. Kroz brojne promocije, prezentacije, predavanja, okrugle stolove i tribune, stručnoj i širokoj publici učesnici predstavljaju niz tema važnih za književnost, izdavaštvo i kulturu.

087f5410a4c82c5a65c7ce40d3aaba51

U organizaciji sa CityDealom i agencijom Centrotours posjetite Sajam knjige u Beogradu sa polaskom 28.10. Dvodnevno putovanje u Beograd, uz uključen prevoz i jedno noćenje sa doručkom.. Klikom na LINK saznajte više. 


Ovogodišnji 62. Međunarodni beogradski sajam knjiga, jedan od najvećih sajmova u Evropi, biće održan od 22. do 29. oktobra 2017. godine u pet hala Beogradskog sajma uz učešće više od 450 domaćih i inostranih izlagača.
Beogradski sajam knjiga je prilika da se još jednom podsjetimo istinskih vrijednosti i knjizi damo značaj koji zavređuje.
I ovom prilikom poštovaoci književnosti i profesionalci će moći da se na jednom mjestu upoznaju sa ovogodišnjom domaćom i inostranom izdavačkom produkcijom i steknu mogućnost da dopune svoju privatnu kolekciju knjiga i bibliotečke fondove najnovijim naslovima domaćih i inostranih izdavačkih kuća, ili je obnove uvijek aktuelnim klasicima književnosti.
U fokusu ovogodišnjeg 62. Beogradskog sajma knjiga biće savremena književnost na njemačkom jeziku, a zajedničkim nastupom predstaviće se Njemačka, Austrija, Švajcarska i Lihtenštajn.

Posjetiocima će biti predočeno oko 1.000 knjiga savremenih autora iz sve četiri zemlje, od čega, zahvaljujući saradnji sa sajmom knjiga u Frankfurtu i Glavnim udruženjem austrijskih knjižara, premijerno čak 350 naslova.

Na sajmu će se publici predstaviti dvadesetak stvaralaca, koji će svoj rad, a u okviru sajamskih manifestacija i događaja, prikazati na različitim lokacijama u centru Beograda.

Ne propustite