LUKAS JE NE ZABORAVLJA: Često upalim svijeću za nju

Show
LUKAS JE NE ZABORAVLJA: Često upalim svijeću za nju
.

Pjevač Aca Lukas prije nekoliko nedjelja je otvorio dušu i priznao da je bio u vezi s kolegicom Ksenijom Pajčin i tako potvrdio glasine koje su o njemu i tragično preminuloj pjevačici kružile prije više od deset godina.

 

 Ipak, Aca se za srpski „Alo!” još jednom osvrnuo na svoju burnu vezu sa ženom koja je važila za seks-simbol devedesetih.

ksenija-pajcin-1395003489-463093

Kada sam priznao da sam bio u ljubavnoj vezi sa Ksenijom Pajčin, bio sam isprovociran od novinara, koji uporno pokušavaju da me predstave kao velikog zavodnika. Samo sam im tražio da mi nabroje s kojim sam ja to ženama bio, pored mojih supruga. Pošto oni nisu imali odgovor, ja sam im pomogao i rekao da sam bio u vezi sa Ksenijom, iako su to mnogi znali – kaže Lukas i priznaje da su i poslije raskida ostali u sjajnim odnosima.

 

Ksenija i ja se nikada nismo rastali, mi smo bili pre svega prijatelji, i onda se sve spontano okončalo. Toliko mi je žao te djevojke, ona je bila pre svega sjajna osoba, pravi drug, sve ostalo nije bitno – kaže Aca i otkriva da svakog dana pomisli na nju.

 

Upalim joj svijeću, iako nisam nešto pretjerano pobožan, moram priznati. Često je se sjetim, ali, naravno, kao druga, da ne bude zabune – rekao je pjevač.

 

Aca Lukas i Ksenija Pajčin su bili u vezi nakon što se pjevač razveo od prve supruge.

 

Djevojke me nisu spopadale ni sada kada sam slobodan, ni kada sam bio zauzet. Ja sam jedva i našao ženu. Tko će mene ovakvog. Ja nisam ni ljubavnik, ni zavodnik, to me ne interesuje u životu. Nisam bio s Anom Sević, kao što se priča, ali bio sam sa Ksenijom Pajčin. U ljubavi smo bili između moja dva braka, sve je trajalo sedam-osam mjeseci. Ona je jedna od boljih osoba koje sam upoznao u životu – rekao je tada Lukas.

Ne propustite