Zanima vas kako će se novi namještaj uklopiti u vaš dom- APPLE I IKEA rješavaju vaš problem, najnovija aplikacija upravo lansirana

Enterijer
Zanima vas kako će se novi namještaj uklopiti u vaš dom- APPLE I IKEA rješavaju vaš problem, najnovija aplikacija upravo lansirana
.

Aplikacija pod nazivom IKEA Place je revolucionarna aplikacija koja će pomoću umnožene realnosti (augmented reality) omogućiti korisnicima da prije kupovine provjere kako će neki komad namještaja izgledati u određenoj prostoriji.

Aplikacija je jednostavna za korištenje. Odaberite namještaj koji vas zanima te okrenite kameru prema mjestu gdje želite da se on nalazi. Na ekranu će vam se pokazati slika na kojoj ćetet moći vidjeti kako će vam se namještaj uklapa u prostor. IKEA Place će automatski skenirati dimenzije proizvoda i prostora na ekranu, te automatski nudi vjeran prikaz na ekranu telefona.

apple-arkit-virtual-furniture-ikea-place-app-10apple-arkit-virtual-furniture-ikea-place-app-9

"Mnoštvo ljudi ne mijenja stari namještaj zbog straha da će pri kupovini novog donijeti pogrešnu odluku. Ili još gore – da će morati vratiti određeni komad namještaja jer im ne odgovaraju dimenzije. IKEA Place uvjerit će ih da naprave ispravan korak", rekao je predstavnik IKEA-e Michael Valdsgaard.

Ova aplikacija sada je dostupna samo korisnicima Apple-ovih uređaja, poput iPhone i iPada.

Ne propustite