Jesen sa pogledom na more u luksuznim hotelima i top destinacijama uz CityDeal.ba

Kiosk
Jesen sa pogledom na more u luksuznim hotelima i top destinacijama uz CityDeal.ba
.

Ljeto je već iza nas, ali i tokom jeseni možete uživati u savršenom odmoru ako kupujete sa CityDealom. Odaberite plaže Makarske rivijere, najsunčanijeg otoka Kipra ili uživajte u svjetskim prijestolnicama obilazeći poznate građevine i znamenitosti.
Prošetajte Zlatiborom ili uživajte u savršenom odmoru sa društvom u Rajskoj Jahorini.

f8281876c4f7e03a865aef6015a0eebd

Hotel Ariston nalazi se na poluotoku Lapadu, u predjelu Babin kuk, na svega 25 km od dubrovačke zračne luke. Idilično je utočište na Jadranskoj obali. Uživajte u zadivljujućem prirodnom okruženju za vrijeme odmora u Hrvatskoj, u jedinstvenom okruženju Dubrovnika, dubrovačkom Starom gradu, spomeniku Svjetske kulturne baštine. Tu je i hotelski kompleks Importanne Resort utemeljen 1961. godine pod imenom Hotel Neptun, a smješten je na jednoj od najatraktivnijih dubrovačkih lokacija, poluotoku Lapadu s kojeg se pogled pruža na Elafitske otoke.

Također, hotel Rixos Libertas Dubrovnik nudi nezaboravno iskustvo odmora uz historijske, kulturne i prirodne ljepote. Okružen je uzbudljivim i zanosnim krajolikom Jadranskog mora i očaravajućom historijom Dubrovnika, Rixos Libertas Dubrovnik kombinacija je udobnosti i luksuza. Smještaj u ugodnom i mirnom ambijentu, ali i vrhunska ponuda svjetske kuhinje. Sve klimatizirane sobe hotela Rixos Libertas Dubrovnik sadrže elegantan i moderan namještaj, TV ravnog ekrana, besplatni bežični pristup internetu i prostranu kupaonicu. Spa centar prostire se na 2 etaže, a uključuje turski hamam, unutarnji i vanjski bazen te brojne tretmane za pomlađivanje. 

dfab16e51fc5bfc0ff3711c4f4dc8b5e

Posjetite prelijepi sjeverni Kipar i uživajte u najljepšim plažama

Prelijepe plaže, prijatna klima, luksuzni hoteli, veliki broj kulturno-historijskih znamenitosti dovoljan su razlog da se uputite na očaravajuće ostrvo. Kipar je najistočnije i treće po veličini ostrvo u Sredozemnom moru, poslije Sicilije i Sardinije.


CityDeal Vam nudi sedmodnevni boravak na Kipru uz doručak, avio prevoz iz Ljubljane, takse, izlete kao i GRATIS transfer iz Zagreba za 663 KM.
Ova ostrvska zemlja nalazi se na raskrsnici puteva između Evrope, Azije i Afrike: 64 km južno od Turske, 97 km zapadno od Sirije i 439 km sjeverno od Sueckog kanala. Kipar je politički podijeljen na sjeverni dio gdje žive Turci i južni dio gdje žive Grci, od čega severni deo zauzima 37% ukupne površine ostrva.

776b81651f5f976355382d22c93bb203

Organizovana putovanja sa agencijom Centrotours

Ukoliko ste radije fan organizovanih putovanja, CityDeal Vas, u saradnji sa agencijom Centrotours, vodi u romantičnu Veneciju, zlatni Prag, fantastični Gardaland ili evropsku metropolu Marseille.

532c7acdd740ad541f4d79a888219d70

Na portalu CityDeal.ba možete kupiti i aviokarte za sve destinacije u svijetu.
Omogućena je i kupovina vaučera svim pravnim licima, o čemu više informacija možete dobiti na mail info@citydeal.ba.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti direktno online kartičnim plaćanjem, u prostorijama CityDeala u BBI centru (prizemlje) i Sarajevo City Centru (sprat -1) ili uplatnicom.

Ne propustite