NE PUŠTAJTE MARJANOVIĆE BLIZU MENE! Ovaj vapaj Jelenine majke sa samrtne postelje svi pamte

Region
NE PUŠTAJTE MARJANOVIĆE BLIZU MENE! Ovaj vapaj Jelenine majke sa samrtne postelje svi pamte
.

Zorica Krsmanović preminula je prošle godine ne saznavši ono za što je, kako je sama govorila, živjela i mjesecima čekala - istinu o tome tko joj je ubio kćerku jedinicu.

 

Ona je u to vrijeme, u bolnici, govorila da ne želi da zna za Marjanoviće, odnosno da ne bi voljela da ih vidi u bolnici.

- Zorica je jasno stavila do znanja da ne želi da vidi nikoga od Marjanovića, osim zeta Zorana i unuke Jane - potvrdio je tada Kuriru izvor iz bolnice dodajući da joj nedostaje unučica.

 

- Posljednja želja mi je da saznam tko je monstrum koji mi je ubio kćerku jedinicu - rekla je prošle jeseni Zorica.

 

- Ne znam tko može, zato molim sve koji mogu da pomognu, da mi otkriju tko mi je ubio mog anđela, moju Jecu. Ne interesuje me nikakvo suđenje jer ga, sigurna sam, ne mogu dočekati. Samo da mi kažu tko je ubica i da u miru mogu da odem s ovog svijeta. On je ubio moje dijete...

 

- Samo da ga vidim, da vidim tko je imao snage da ubije onakvo dijete, koje ni mrava nije zagazilo. Dijete koje je uvijek pomagalo drugima. Odmalena je iznosila hranu iz naše radnje i kuće da da djeci na ulici da jedu. Ne mogu pred nju sa sumnjom da će njeno ubistvo proći tek tako i da niko neće odgovarati. Kako da joj kažem: Sine, ne znam tko te ubi - kaže Zorica.

 

Zoricu je pred smrt u bolnici od Marjanovića posjećivao samo zet Zoran.

 

"Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt", samo je jedan od komentara koje su pacijenti na VMA razmjenjivali u septembru 2016. godine, svaki put kad bi vidjeli udovca ubijene pjevačice kako kleči i plače pored kreveta njene teško bolesne majke.

 

Nisu zaostajali komentari poput: "Ma on ju je sigurno ubio" ili "Vidi kako ga ubija savjest", ali je činjenica da svakodnevni susreti Zorice Krsmanović i Zorana Marjanovića nikoga od prisutnih na VMA nisu ostavljali ravnodušnim.

 

Slika teško bolesne žene koja jedva govorila, a koju je svaki put iskreno obradovala posjeta zeta koji nije mogao da zadrži suze, potresla je čak i one najostrašćenije u komentarima. "Zoki moj, kada si ti došao, sunce me ogrijalo", govorila je Zorica Krsmanović dok ju je zet držao za ruku. Zoran je tašti donio i slike unuke Jane, za koju se ona stalno raspitivala, piše Kurir.rs.

 

Ne propustite