Kako izluditi svog muškarca-POŠALJITE MU OVAKVU PORUKU

Ljubav
Kako izluditi svog muškarca-POŠALJITE MU OVAKVU PORUKU
.

Sve više u svijetu je popularan tzv. seksting, odnosno slanje „nevaljalih“ porukica. 

Međutim, mora se obratiti pažnja na nekoliko osnovnih pravila:

 

1. Polahko i postepeno 
Nemoj žuriti niti nagliti! Kod sekstinga je prvo važno saznati je li tvoj partner uopće otvoren za taj vid komunikacije – inače bi uskoro moglo doći do neugodne situacije. Na osnovu njegove reakcije na porukice tipa „Konstantno misliti na tebe“ ili „sada bih te najradije ljubila“, saznati ćeš je li želi nešto više..

2. Probudi njegovu maštu
Probudi njegovu intrigu rečenicama kao što su: „Da samo znaš šta trenutno imam na sebi…“

3. Samo naprijed
Primjećuješ da nestrpljenjem očekuje tvoju slijedeću poruku? Zagrizao je mamac i prihvatio igru? Sada slobodno možeš napasti ozbiljnije. Napiši mu nešto poput: „Želim te osjetiti u sebi!“ 

sexting-seguro1

 

4. Podsjeti ga na dobre stvari
Pitaj ga da li se i on sjeća seksi igre od prošlog vikenda, pitaj ga šta mu se najviše dopalo. To će izazvati zanimljive reakcije kod njega, međutim i kod tebe.

5. Daj mu zanimljiv odgovor na igru
Ukoliko je vaš razgovor na uspješnom levelu, napiši mu nešto poput „tako me uzbuđuješ“. Njegovom egu će to prijati, a ti si sigurna da je on tvoj.

6.Slika vrijedi hiljadu riječi
Sretan kraj za sve jeste par sexy fotografija koje će probuditi maštu u obome. Međutim, obrati pažnju da ne pokažeš previše, a posebice pazi želiš li da se vidi tvoje lice, jer ipak ko zna šta on planira.

Ne propustite