PREUZEO STVAR U SVOJE RUKE: Njegovu kćerku je tukao dečko, uz pomoć prijatelja prebio tinejdžera do smrti

Svijet
PREUZEO STVAR U SVOJE RUKE: Njegovu kćerku je tukao dečko, uz pomoć prijatelja prebio tinejdžera do smrti
.

Otac je prebio kćerkinog dečka, nakon što je ona od njeg to zatražila-ističe policija iz Tulse.

U utorak ujutro, Anthony Pietrzak (18) je pronađen zavezan i prebijen na smrt u blizini kuće gdje je živio sa svojom djevojkom, u okrugu Tulse.

Dearld Peal (46) i Tracy Price (40) su u srijedu uhapšeni i optuženi za kidnapovanje i ubistvo prvog stepena na osnovu dokaza koje su pronašli na tinejdžerovom tijelu. Peal je, naime, dobio molbu od svoje kćerke da prebije Anthony-a, jer u posljednje vrijeme mladić je tukao nju-ističe činovnik Jeanne MacKenzie. Međutim, još nije utvrđeno kako i zašto je Price uključen u sve ovo.

"Zamolila je ove..individue da pretuku njenog dečka jer je on, navodno, tukao nju."-kaže MacKenzie. Peal je istakao mladiću da nikada više neće moći nauditi njegovoj kćerki. Međutim, Peal posebice naglašava da nije bio tu kada se ubistvo desilo.

Anonimni pozivatelj je u utorak javio policiji da je momak poznat samo kao "Anthony" ubijen i raskomadan. Svjedoci tvrde da su gledali kako mladića tuku, vežu i bacaju u prtljažnik auta nedaleko od njegove kuće u Tulsi-govori upravnik odjela za ubistva, Dave Walker.

MacKenzie je javila medijima da Pietrzak nije rastrgan, međutim da jeste vezan, tačnije njegove ruke i noge vezane su skupa. "Jako je strašno", kaže MacKenzie "čak i sama pomisao da nekoga prebijete na smrt je strašna, nema drugog načina da se to opiše."

Ime djevojke, kćerke počinitelja zločina, nije iznešeno u javnost i ona ne snosi nikakve optužbe. MacKenzie kaže da su moguća i dodatna hapšenja i upravo pokušavaju da utvrde da li postoji treća osoba umiješana u zločin.

Ne propustite