NAJVEĆA TAJNA MARJANOVIĆA! Zoran ima sina s ljubavnicom Zokom Mitrović!? Rođen je samo dvije godine poslije Jane!

Region
NAJVEĆA TAJNA MARJANOVIĆA! Zoran ima sina s ljubavnicom Zokom Mitrović!? Rođen je samo dvije godine poslije Jane!
.

Zorica Mitrović (31), djevojka Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za brutalno ubistvo supruge Jelene (33), kao zmija noge krije identitet oca svog četverogodišnjeg sina.

 

Mitrovićeva je nakon Zoranovog hapšenja objelodanila da su u ljubavnoj vezi, a ubrzo su počele da kolaju priče da je otac djeteta upravo Marjanović.

 

Sumnja je uvećana poslije Jeleninog ubistva, kada se Zorica uselila sa djetetom kod Marjanovića, a naročito poslije izjava izvora o frapantnoj sličnosti između navodnog oca i sina.

 

Prema riječima izvora Srpskog telegrafa bliskog Mitrovićevoj, ona iz prvog braka ima kćerku, koja živi s ocem, a majka je i dječaka (4), o čijem ocu se ne zna ništa.

Da li Zoran osim kćerke Jane i sina Uroša, ima još jedno dijete, zasad nije utvrđeno jer nijedna od porodica nije željela da da izjavu za medije.

 

Da li je dijete njihovo istražuje i policija, koja sumnja da bi to mogao da bude motiv za stravičan zločin.

 

Sve je moguće, pa čak i to da je Zorica sina dobila sa Zoranom i to dok je on uveliko bio u braku s Jelenom. U vrijeme kad je Zoričin sin rođen, Jana je imala dvije godine. Što je tu istina, to niko ne zna. Vidi se da su Zorica i Zoran zaljubljeni jedno u drugo, a koliko je ona opčinjena njime, vidi se i po time što ga grčevito brani i uporno tvrdi da on nije kriv za ubistvo supruge – priča sagovornik „Srpskog telegrafa“.

 

Kako dodaje, Mitrovićeva je poznanicima pokazivala fotografije sina, ali je ostala misteriozna kad je riječ o njegovom ocu.

 

Inače, ostao sam u šoku kada sam video dijete. Mnogo liči na Zorana, bukvalno su identični. Ta sličnost je zapanjujuća, naročito kad se mališan usporedi s fotografijama objavljenim u javnosti na kojima je Zoran imao desetak godina. Toliko liče da sam na prvi pogled pomislio da su otac i sin, priča isti izvor.

Ne propustite