VESELJE U PORODICI MARJANOVIĆ: Oženio se djever ubijene pjevačice?!

Region
VESELJE U PORODICI MARJANOVIĆ: Oženio se djever ubijene pjevačice?!
.

Vjenčanje je, kako prenose mediji, bilo unaprijed zakazano kada nitko u porodici Marjanovića nije očekivao da će Zoran biti uhapšen pod sumnjom da je ubio suprugu.

 

Miloš Marjanović, brat osumnjičenog Zorana Marjanovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je usmrtio svoju suprugu Jelenu , u petak se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Milicom.

Nakon vjenčanja u opštini, kojem su prisustvovali samo kumovi, svi su otišli u dom Marjanovića u Borči, gdje je priređen ručak za članove obje familije, piše Alo.

Prema nezvaničnim saznanjima, Miloš se u petak vjenčao s dugogodišnjom djevojkom i rekao da će kasnije obaviti kasnije i crkveno vjenčanje, dok se situacija malo smiri.

 

- Prije Zoranovog hapšenja, zakazao je vjenčanje kako bi s djevojkom koja je u drugom stanju, tu vezu i ozvaničio. Nije bilo ništa posebno. Tokom ručka su pokušali da animiraju Zoranovu kćerkicu, koja mnogo pati za ocem – rekao je sagovornik.

 

Miloš je, prema saznanjima, planirao davno svadbu, ali je morao da je odloži zbog tragedije kad je Jelena ubijena.

Mediji posljednjih dana spekulišu da je i djever bio umješan u zločin. Navodno u policiji tvrde da Miloš ima ujedljivo najtanji alibi od svih članova porodice Marjanović

Zoranov brat, prema pisanju medija, već godinu dana uporno tvrdi da je u vrijeme ubistva snahe Jelene spavao u svom krevetu, ali nitko od njegovih ukućana u iskazima to nije mogao potvrditi.

Ne propustite