HOROR SCENARIJ: Snimio je TRI AJKULE na ulicama Majamija poslije uragana i najavio invaziju! (VIDEO)

Svijet
HOROR SCENARIJ: Snimio je TRI AJKULE na ulicama Majamija poslije uragana i najavio invaziju! (VIDEO)
-

Jedan od snimaka "američke apokalipse" poslije uragana koji su protutnjali ovim dijelom planete je izazvao veliku pažnju u posljednjih sedmicu dana. 

Međutim, prava istina o snimku "tri ajkule Majamija potpuno drugačija". 

Na snimku se vide tri objekta koja svojim vrhovima podsjećaju na peraja ajkula. 

Korisnici društvenih medija komentarili su da li je uopšte moguće da se ove nemani nađu na ulicama Majamija i da li je snimak autentičan. 

Mnogi su najavili pravu invaziju ajkula poslije nezapamćenog nevremena.

- Snimao sam ova tri objekta koja su plutala poplavljenom ulicom u Majamiju koja izgledaju kao ajkule. Molim vas napišete u komentarima da li mislite da je realno da su ovo zaista prave ajkule - napisao je autor snimka.

Neki su tvrdili da je ova istina i da djeluje realno i čak upoređivali sa situacijom u Brizbejnu gde su ajkule bile potpuno dislocirane kod terena za golf i nastavile tamo da žive. Drugi su iznijeli i neoborivu činjenicu da ajkule inače ne plivaju zajedno, ali naravno da su se pojavili i oni koji su izuzetak objasnili kao posledicu prirodne katastrofe.

Stručnjaci su jasno saopštili da su ribe osjetljive na promjenu vazdušnog pritiska tokom oluje i da po pravilu idu u veće dubine kako bi bile bezbjednije.

 

Ne propustite