Olympia Sky & CityDeal: Sasvim nova dimenzija odmora uz koju ćete dotaknuti nebo!

Kiosk
Olympia Sky & CityDeal: Sasvim nova dimenzija odmora uz koju ćete dotaknuti nebo!
.

Hotel "Olympia Sky", jedan je od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj ukupne vrijednosti 172 miliona kuna. Olympia Sky prve goste je primio 24. juna, a svečano otvaranje održano je 07. jula ove godine. Izgrađen je kao ispomoć za hotel "Olympia" koji je imao nedovoljno mjesta za svoje posjetitelje. Ispomoć, koja je postala za veoma kratko vrijeme glavna atrakcija!

82859055

Olympia Sky je povećao kapacitet hotela "Olympia" za 149 soba, od čega je 19 apartmana. Na devetom spratu se nalazi bazen s panoramskim pogledom na Vodice, Murter, Šibenik, Kornate i predivan arhipelag otoka ispred Vodica, a na posljednjem, desetom spratu se nalazi luksuzni panoramski restoran "Sky" - gdje se osjećate kao da dotičete nebo. Dizajn je inspiriran kruzerom i obogaćen je sadržajima koji se nalaze na tim morskim grdosijama. Među smještajnim jedinicama je i šest soba posebno prilagođenih invalidnim osobama, četiri su konferencijske sale, caffe barovi i trgovine, te garaža s novim parkirnim mjestima.

109284333

Josip Stojanović, generalni direktor društva "Olympia Vodice", istaknuo je kako je to investicija za budućnost i generacije koje dolaze. Zahvalivši se svima koji su sudjelovali na projektu, Stojanović je rekao kako je hotel nastavak vizije arhitekta Ante Vulina, koji je idejni projekt napravio 15 dana prije smrti.
Na povećanje smještajnih kapaciteta i ovu veliku investiciju odlučili su se zbog činjenice što se zadnjih godina u "Olympiji" u sezoni tražio krevet više, a budući da u Vodicama nema dovoljno kvalitetnog hotelskog smještaja, bio je to signal da treba nešto poduzeti.

"To je jedan od razloga, a drugi je naša usmjerenost na kongresni turizam zbog kojeg smo otvoreni cijelu godinu. S obzirom na to da imamo veliku kongresnu dvoranu sa 600 mjesta, a "stari" hotel ima oko 500 kreveta, nismo mogli smjestiti sve sudionike velikih skupova, pa bi im smještaj nalazili u susjednim hotelima. S otvorenjem hotela "Sky" to možemo, jer je u njemu 300 osnovnih ležajeva i oko stotinu pomoćnih, pa od ove sezone raspolažemo s ukupno oko 900 ležajeva", kazao je Bastić, direktor hotela.

CityDeal, portal grupne kupovine, jedini je iz Bosne i Hercegovine koji je partner sa Olympia Sky hotelom. Ekskluzivno za svoje kupce spremili su ponude i do 30% nižim cijenama. Više informacija možete pogledati klikom na LINK.

06

Ne propustite