Ovako ćete učvrstiti životne veze, bez ikakvog napora!

Praktična žena
Ovako ćete učvrstiti životne veze, bez ikakvog napora!
.

Uz ove savjete možete poboljšati odnose sa ljudima koji su dio vašeg života što će direktno imati utjecaj na vašu sreću.

Ojačajte vezu s partnerom

Dugi zagrljaji: Zagrljaj podiže razinu hormona koji u organizmu stvara osjećaj sreće i zadovoljstva. Sličan osjećaj onom koji imamo kada se umotamo u toplu deku. Ovaj osjećaj trajat će tokom većeg dijela dana.

Pošaljite poruku u kojoj ćete mu reći što volite i cijenite kod njega ili ga podsjetite na neki lijepi trenutak koji ste proveli zajedno. To će unijeti pozitivnu energiju u njegov dan.

Obradujte ga omiljenim pićem ili čokoladom, bez ikakvog povoda. Ovakva sitna iznenađenja veoma su važna za razvoj veze. Osim toga, svi vole ovakva iznenađenja!

Ne zaboravite prijatelje

Ako želite obnoviti vezu s nekom prijateljicom, pošaljite joj kratku poruku: "Upravo slušam tvoju najdražu pjesmu na radiju pa sam te se sjetila. Mogle bismo se vidjeti ovih dana." Ili nešto slično.

Pošaljite joj cvijeće bez ikakvog povoda i napišite koliko vam znači i koliko volite njezino društvo. Za zdravu i snažnu vezu potrebno je imati i sretno okruženje i prijatelje koji vas obožavaju i podržavaju.

Izgradite dobre odnose s kolegama na poslu
Obradujte kolege nekom sitnicom kao što su kolači, čokolada ili čaj. Ako su odnosi na radnom mjestu dobri, bit će vam lakše raditi bez obzira na to kakvi vas izazovi čekaju.

Ne propustite