Dječak išao obaviti nuždu, a u školjci ga je dočekala zmijurina

Svijet
Dječak išao obaviti nuždu, a u školjci ga je dočekala zmijurina
.

ENGLESKA: Čini se da je piton zalutao u kanalizacijskim cijevima i završio u WC-u obitelji Cowell iz Southenda. Nasreću, nije bilo posljedica i brzo je pozvana ekipa koja zna sa zmijama...

Zamislite situaciju u kojoj svratite na kućni WC, a tamo u vas bulji - kraljevski piton. Upravo to dogodilo se jednom petogodišnjaku iz engleskog Southenda.

Odmah je pozvao svoju mamu koja je nazvala stručnjake za zmije. Oni su brzinski izvadili zmiju iz zahodske školjke i procijenili da će se uskoro oporaviti.

zmija-1

-Školjka nam je bila zaštopana nekoliko dana, a ja nisam imala pojma zašto, rekla je Laura Cowell, vlasnica kuće. Piton je nakon vađenja iz WC-a bio vidno potresen, a stručnjaci iz trgovine za kućne ljubimce 'Scales & Fangs' otkrili su da im je ovo prvi takav slučaj u deset godina rada.

 Budući da su kanalizacijske cijevi u kvartu povezane, piton je lako završio u zahodskoj školjci obitelji Cowell. Stručnjaci su ga odvezli u svoju trgovinu i tamo će skrbiti o njemu do potpunog oporavka.

Kraljevski pitoni nisu baš socijalni, ali ukoliko se naviknu na svog vlasnika, njima se može 'baratati' bez većih poteškoća. Potrebno je naglasiti da mogu biti i agresivni ukoliko smatraju da je ugrožen njihov teritorij.

 

 

Ne propustite