Njezina poruka je postala viralni hit – OTKRILA 'TAJNU' DUGOG I SRETNOG BRAKA!

Ljubav
Njezina poruka je postala viralni hit – OTKRILA 'TAJNU' DUGOG I SRETNOG BRAKA!
.

Nikki Penningtoni njezin suprug Jer zajedno su 13 godina, od čega su u braku 11, pa ako trebate mudre riječi o zajedničkom životu, možete pročitati što imaju za reći...

"Sjećam se da sam razmišljala: 'Moj Bože, kad bi samo znali. Nema tajne...čak ne idemo ni na spojeve i večere.'", rekla je Nikki za Today.

Ipak je objavila svoju "tajnu" sretnog braka na Facebooku, i postala viralni hit ! Napisala je:

Jer i ja smo skupa od tinejdžerskih godina. Nakon trinaest godina zajedničkog života i jedanaest godina braka, ljudi su me pitali: "Dakle, koja je tajna uspješnog braka?"

Obično se smijem.

Znam tipične odgovore poput "Nemojte ići u krevet ljuti" ili "Uvijek kažem da ga volim kad odlazi".

Znate li koliko je puta u jedanaest godina Jer prespavao na kauču, prije nego smo imali djecu, jer smo bili ljuti? Znate li koliko puta je izašao bez da je rekao 'volim te' zbog djece i života. Njegov način da mi kaže 'volim te' neka jutra jest da me ostavi da spavam kad odlazi i svi su još u krevetu.

Sve "tajne" smo prekršili.

Tajna dugotrajnog braka jest da nema nikakve tajne.

Ustaješ i pokušavaš iznova i iznova, svaki prokleti dan. To je 'izdržavanje' kad ste mladi, nedavno oženjeni i živite na smrznutoj hrani jer to je sve što si možete priuštiti. To je ostajenje budnim cijelu noć u suzama sa svojim prvim novorođenim djetetom jer ste oboje umorni, preplavljeni i preplašeni do smrti, ali ste zajedno. To je brojanje lipa, tako da možete izgraditi život za svoju buduću obitelj. Radi se o spoznavanju da ništa neće biti savršeno, da vaš brak neće biti vrhunski i savršen - jer to nije pravi život. Radi se o toliko prepreka koje bi vam život mogao postaviti, ali ćete se pogledati i znati da niste sami i da je vaš najbolji prijatelj uz vas. Radi se o spoznavanju da nikada ne možete biti spremni za terete koji ćete morati pomoći vašem partneru nositi, ali znate da ste spremni biti tamo kada trebaju odmor od tereta.

Samo pokušavajte svaki dan, u rovovima i na vrhu planina - nikada nemojte stati. Zato što zbog stajanja, to je jedna stvar koja nije tajna, nećete uspjeti.

Ne propustite