Naučnici su se složili: Ovo je najljepša djevojka na svijetu! (VIDEO)

Kiosk
Naučnici su se složili: Ovo je najljepša djevojka na svijetu! (VIDEO)
.

Florens Kolgejt ima 18 godina, živi u Britaniji, u malom gradu koji se nalazi na obali mora.
 
Zaposlena je u radnji koja se bavi prodajom morskih plodova.
 
Jednoga dana na nagovor svojih prijatelja, mušterija i članova porodice, odlučila je da pošalje svoju sliku kako bi se takmičila za najlepše lice Britanije.
 
 
Pravila takmičenja su bila jednostavna, poslati sliku bez trunčice šminke, takođe je bilo zabranjeno učestvovanje osobama koje su izvršile bilo koji hiruški zahvat na svom licu, ili bilo koji vid korekcije ( pumpanje usana, jagodica, tetoviranje obrva i slično ).

Florensino lice je opravdalo 99% zahteva koje su postavili naučnici i osvojila prvo mjesto na takmičenju na kojem je učestvovalo preko 8000 djevojaka.
 
Naučnici su došli do zaključka da rastojanje između zenica mora biti tačno 46% od širine vašeg lica, od uha do uha, Florencino lice je na 44%. Još jedan uslov je bio da razmak između očiju i usta mora biti tačno trećina dužine vašeg lica, njen razmak je 32,8%.
 
Nakon pobjede, osim popularnosti i mnogobrojnih poslovnih ponuda, dobila je i nekoliko ponuda za studije, kojima se najviše obradovala. Takođe je dobila besplatan put u London, kako bi se slikala za razne modne časopise kao i bilborde koji će se kačiti svuda po zemlji.
 
Cilj takmičenja je bio da se skrene pažnja na prirodnu ljepotu kod žena, da se podstakne prirodna ljepota, kako bi se što veći broj žena osjećalo zadovoljno svojim izgledom i prirodnom ljepotom.

Ne propustite