PRELETIO JE POLA SVIJETA ZBOG LJUBAVI: Ovaj momak je iznenadio svoju djevojku za rođendan, a njena reakcija je NEVJEROVATNA! (VIDEO)

Ljubav
PRELETIO JE POLA SVIJETA ZBOG LJUBAVI: Ovaj momak je iznenadio svoju djevojku za rođendan, a njena reakcija je NEVJEROVATNA! (VIDEO)
.

Kristijan Iličić, momak iz Hrvatske, proputovao je 60 zemalja svijeta, otkad je dao otkaz na poslu. Ipak, posljednje je putovanje po mnogo čemu posebno, a snimka njegove avanture prikupila je dosad nezabilježen broj pregleda, komentara, reakcija,…


Ovaj zaljubljenik u putovanja, pravi avanturista, odlučio je pokazati još veću ljubav svojoj zaručnici Andrei, koja već tri mjeseca boravi u Jackson Hotelu, u saveznoj državi Wyoming. – Preletio sam pola svijeta kako bih iznenadio osobu koju volim i koji nisam vidio tri mjeseca iznenadio za njen rođendan – kazao je Kristijan, dodavši kako je to najluđa stvar koju je dosad napravio.

Prije nego što je poletio iz Zagreba kazao je kako ga ona ‘ni u najluđim snovima ne očekuje’ te kako bi za nju otišao na drugi kraj svijeta. Kako bi iznenađenje bilo potpuno, na njenom se tulumu odlučio pojaviti odjeven u kostim plavog lava.

1262905-screenshot-10-ff
Misleći kako je riječ o kostimiranom dostavljaču koji je došao uručiti Kristijanov poklon i čestitku poslanu poštom, Andrea nije ni slutila kako će se iza maske krije – upravo njen zaručnik.
Ovaj gest oduševio je regiju, pa pogledajte kako je sve to izgledalo:

 

Ne propustite