DETALJI NAJDIRLJIVIJE PRIČE IZ TEKSASA KOJA JE RASPLAKALA SVIJET: Curica se od smrti spasila držeći se za leš svoje majke, spasioci je našli promrzlu

Svijet
DETALJI NAJDIRLJIVIJE PRIČE IZ TEKSASA KOJA JE RASPLAKALA SVIJET: Curica se od smrti spasila držeći se za leš svoje majke, spasioci je našli promrzlu
.

Priča o djevojčici koju su spasioci pornašli kako čvrsto pridržava tijelo svoje majke, koja se utopila u bujici u teksaškom Beaumontu, jedna je od najdriljivijih nakon uragana Harvey koji je poharao Teksas. 

Iako su prve informacije govorile da je riječ o 18-mjesečnom djetetu, New York Times je otkrio da se zapravo radi o trogodišnjoj Jordyn Grace, kćeri medicinske sestre Colette Sulcer (41).

Neko ih je još dok su bile na parkiralištu uočio i alarmirao spasioce koji su ih krenuli tražiti čamcem. 

U jednom su trenutku ugledali maleni ružičasti ruksak kako proviruje iznad površine blatnjave vode. Bila je to Jordyn koja je sva drhtala od pothlađenosti držeći se za majku. Obje su ih odmah izvukli, ali Colette je već bila izdahnula.

- Mama se samo pomolila, kratko je izustila djevojčica, koju su prebacili u bolnicu u Beaumontu gdje se uspješno oporavlja.

O njoj će brigu preuzeti tetka Antionette Logan (38).

- Jordyn mi je rekla da su u toj prljavoj vodi bili prilično dugo. Strašno je što joj je mama umrla, ali pravo je čudo što je ona preživjela, izjavila je Logan.

Tragedija koja je zadesila djevojčicu potresla je čitavu zajednicu.

- Ovo nas je sve dotuklo u bolnici, rekao je Michael LeBouef, stari prijatelj preminule Colette, koji je s njom dugi niz godina zajedno radio u bolničkom centru u Port Arthuru.

 

Ne propustite