Japanska kada, inspirisana prirodom!

Enterijer
Japanska kada, inspirisana prirodom!
.

Japanska javna kupatila poznata su širom svijeta i predstavljaju jedan od kulturnih simbola Japana. 

Često postavljena na izvore tople vode i uređena poput starinskog velnes centra, ova kupatila vijekovima su bila mjesto za okupljanje ljudi i za opuštanje.

11

Jednostavan i funkcionalan stil japanskih kupatila poslužio je kao inspiracija italijanskoj kompaniji Rapsel koje je kreirala Ofuro – udobnu kadu tradicionalnog japanskog dizajna. Izrađena od prirodnih materijala, sa primjesama rustičnog stila, Ofuro kada brzo se izborila za zavidnu poziciju među dizajnerskim elementima za kupatilo.

Kada je u potpunosti izrađena od kvalitetnog tisovog drveta – čak je i čep za odvod napravljen od tisovine. Drvo je pažljivo osušeno, dijelovi su isječeni, oblikovani i potom spojeni u neobično lijepu japansku kadu. Kada nije ofarbana, kako bi se još više istakla prirodna ljepota drveta i pojačao vizuelni efekat.

ofuro1

Offuro kada jednostavnog je ali elegantnog oblika i dovoljno je duboka da u potpunosti možete da utonete u opuštajuću kupku. Njen minimalistički dizajn sjajno će se uklopiti u enterijer i unijet će u moderno kupatilo dašak prirode i prizvuk japanske tradicije.

rapsel-ofuro-02

Ne propustite