Pogledajte kada izlazi iPhone 8!

Nauka i tehnologija
Pogledajte kada izlazi iPhone 8!
.

Američki mediji doznaju kako je Apple zakazao datum za predstavljanje svojeg novog iPhonea i ostalih noviteta za 12. rujna. Ova informacija potvrđuje dosadašnje špekulacije o datumu predstavljanja, koje bi u skladu s tradicijom trebalo biti održano početkom rujna. Osim što će biti predstavljen dugo očekivani iPhone 8, tog bismo datuma trebali vidjeti i iPhone 7s, Apple Watch verzije 3 s LTE povezivošću, te Apple TV s podrškom za 4K video.
 
Zanimljivo, u istim su se medijima pojavile i špekulacije kako bi ovaj događaj mogao biti prvi koji će se održati u novom Appleovom kampusu u Cupertinu, točnije u konferencijskoj dvorani Steve Jobs Theater u sklopu novog "svemirskog" kompleksa Apple Park. Posljednje snimke zabilježene dronovima pokazuju kako se užurbano radi na ovom zdanju, vrlo vjerojatno kako bi ono moglo ugostiti svoje prve posjetitelje već za dva tjedna. No, te informacije su sve samo ne potvrđene.
 
Nije isključeno da će novi iPhone i ostali proizvodi u utorak, 12. rujna, ipak biti predstavljeni kao i do sada u Bill Graham Civic Auditoriumu u San Franciscu. Kako Apple ne običava svoje konferencije i prezentacije najavljivati odveć unaprijed, pozivnicu za ovaj događaj, ako će se on zaista odigrati navedenog datuma, ne očekujemo prije početka sljedećeg tjedna – tada bi sve trebalo biti daleko jasnije.

Ne propustite