IDEALAN TUŠ: štedi energiju, opušta,a ekološki je prihvatljiv!

Enterijer
IDEALAN TUŠ: štedi energiju, opušta,a ekološki je prihvatljiv!
.

Kupatilo je naša oaza mira, mjesto gdje obaveze i brige ostavljamo ispred vrata i posvećujemo vrijeme isključivo sebi.

Nema ničeg ljepšeg od opuštajuće kupke nakon napornog dana ili energičnog jutarnjeg tuširanja koje razbuđuje i sprema nas za novi početak. Iskustvo kupanja postaje još ljepši doživljaj uz revolucionarne tuš glave koje simuliraju kišu.

unique-rain-shower-head-pluvia-tender-1

Suvremeni eko tuševi proizvod su firme Tender Rain. Za kratko vrijeme firma je napravila preokret na tržištu kupatila svojim inovativnim rješenjima. Jedan od najzapaženijih Tender Rain patenata jesu upravo tuševi pljosnatog oblika koji rade po principu padanja kiše.

Korištenjem patentirane tehnologije, tvrtka je uspjela napraviti tuševe koji pružaju bezvremenski ugođaj prilikom tuširanja, a istovremeno su ekološki održivi i izrađeni po najnovijim standardima. Dizajn tuša  osmišljen je tako da maksimalno smanji potrošnju vode i energije.

rain-showerhead-with-waterfall-and-chromotherapy-sharp-tender-2

Prilikom izrade suvremenih elemenata za tuširanje, tvrtka Tender Rain primjenjuje svoje višegodišnje iskustvo u polju metalurgije. Rezultat je jedinstven koncept tuševa izrađenih od najkvalitetnijih materijala i plosnatog oblika. U svijetu kupaonica plosnati tuševi su revolucionarna pojava - do sada su na tržištu bile zastupljene isključivo zadebljane tuš glave.

Tender Rain nudi široku paletu proizvoda - od rotirajućih tuš glava, preko tuša koji pored opcija kiše i vodopada, nudi i hromoterapiju do luksuznih polucilindričnih rješenja. 
Cilj firme jest da se u njihovom asortimanu za svakoga nađe ponešto, a inovativni dizajn Tender Rain tuševi definitivno će zadovoljiti i najizbirljivije ukuse.

big-rain-shower-heads-tender

Ne propustite