Ova noćna svjetla će se svima dopasti!

Enterijer
Ova noćna svjetla će se svima dopasti!
.

Odlazak u toalet u sred noći, često znači i buđenje iz dubokog sna. Tada obično želimo što brže se vratiti u krevet i nastaviti sa snom, pa najčešće ne palimo svjetlo kako nas ne bi zaslijepilo i razbudilo, ali onda rizikujemo da se povrijedimo.

IllumiBowl predstavlja originalno rješenje ovog problema. U pitanju je noćno svjetlo koje se postavlja na školjku WC školjke i aktivira se pokretom. Senzori se pale čim netko uđe u kupaonicu i počinju odašiljati blagi sjaj koji ne šteti očima, ali je istovremeno dovoljno jak da u potrebnoj mjeri osvijetli prostoriju.

illumibowl-600x600

Pakovanje dolazi u 9 boja koje se automatski smjenjuju, s tim što možete podesiti da sve vrijeme sija nijansa koja se vama najviše sviđa. Ljudi najčešće biraju opuštajuću plavu. LED žarulja dužine 5mm može trajati do 100 000 sati upotrebe, što je otprilike jednako čitavoj godini disko zabave u toaletu.

Illumibowl je kompaktan proizvod koji može pričvrstiti na bilo koju WC školjku. Pritom, izuzetno je povoljan - možete ga naručiti na stranici Amazon.com za samo 15 dolara.

947216704096706214-aa086a4f7be8

Ne propustite