Izaberite savršen pod za kupatilo!

Enterijer
Izaberite savršen pod za kupatilo!
.

Većina kupatila je obložena pločicama, zato što su pločice vrlo funkcionalne, izdržljive, lake za pranje i održavanje, a i izgledaju vrlo lijepo .

Zaboravite obične, dosadne pločice, jer današnja industrija nudi širok raspon predivnih, odvažnih i teksturnih materijala, kojima možete prekriti svoje zidove, tuš prostor ili podove. Možete također dekorirati cijelu kupaonicu sa istim pločicama, ili različitim tipovima i akcentima za svaki pojedinačni dio vašeg prostora.

luxury-tiles-bathroom-design-ideas-1

Mramor je najpoznatiji i najelegantniji materijal za dekorisanje kupatila ili tuš prostora, ali je također i vrlo skup, tako da je uvijek najbolje pravi mramor zamijeniti pločicama koje su inspirirane ovim materijalom, kako ne biste potrošili sav novac iz kućnog budžeta. Postoji širok izbor heksagonalnih pločica za kupaonice nadahnutih mramorom, i uvijek možete izabrati opciju koja se najbolje slaže s vašom prostorijom.

hilsabeck-hishersvanity-jpg-rend-hgtvcom-1280-960

Drvo neodoljivo utopljava atmosferu, ali nažalost nije prikladno za vlažne prostore u kojima vrlo lako može puknuti. Pronađite pločice za kupatilo od lažnog drveta i ostvarit željene rezultete, dok ćete u isto vrijeme, utopljavajući svoju prostoriju prirodnim osjećajem, dodati udobnost i izdržljivost u isto vrijeme. Ovakve pločice se mogu lijepo uklopiti u potpuno bijela kupatila, ili sva ostala, koja svoju inspiracuju crpe iz materijala nalik drvetu.

dbcr109-bathroom-floor-s4x3-lg

Mozaični podovi u kupatilima predstavljaju najpopularniju opciju, oni su nevjerojatni u isticanju prirodnog, bijelog, ili obične kupaonice, i stvaranju perfektnog kontrasta. Crno bijele mozaičke pločice čine lidera među svim oblogama, one su klasične i slažu se savršeno s gotovo svakim dekorom namijenjenim ovom prostoru. Postoje geometrijske opcije u različitim bojama - pločice raznih obrazaca, cvjetnih, životinjskih - i mnogobrojnim efektima.

bathroom-floor-vinyl

bathroom-floor-design-ideas-1

0afa57c41887ce47355dc00226c6156f-xl

Ne propustite