Šokantno otkriće: Znate li koji muškarci su najskloniji varanju?

Kiosk
Šokantno otkriće: Znate li koji muškarci su najskloniji varanju?
.

Sajt Illicit Encounters, na kojem zauzeti ljudi traže malo zabave "sa strane", sproveo je istraživanje kako bi utvrdio koje osobe su najsklonije aferama.
 
Zanimljivo, oni koji varaju svoje partnere za to nalaze razne izgovore. Brak nam je već bio klimav, godinama nismo srijećni, ništa mi nije značilo, bio/la sam slab/a, pijan/a…
 
Jedina stvar kojom nikada nisu opravdavali svoje postupke je:
Žao mi je, ja sam jedinac".


Ipak, prema istraživanju ovog sajta, ispostavilo se da su osobe koje nemaju braće ili sestara najskloniji "švrljanju".
 
U prilog tome govori da je 34 odsto takvih korisnika sajta za "nešto sa strane".
 
Poslije njih, najskloniji su varanju oni koji su najstariji u svojoj porodici, a 28 preljubnika na sajtu ima mlađe braću ili sestre.


Poznato je da osobe koje su jedino deijte u porodici mogu da budu veoma usamljene u djetinjstvu, a taj osjećaj ih ponekad progoni i kada odrastu i imaju vezu. Toliko dugo nisu imali ničiju pažnju, a tako im je trebala i još uvijek im treba. Jedinci ne uživaju u vremenu koje provode sami, već uvijek traže nečiju pažnju, a to se često pretvori u aferu", objašnjava predstavnik sajta Kristijan Grant.
 
Suprotno tome, srednja djeca su najmanje sklona ljubavnim aferama.
 
Srednje dijete je u djetinjstvu okruženo ljubavlju roditelja i braće i/ili sestara. Oni ne osjećaju nedostatak ljubavi ili pažnje, pa je im je čak i prijatno da vrijeme provode sami", dodaje on.

Ne propustite