LJUBAV IM CVJETA: Zaprosio je bivšeg olimpijca i zaslužio ZLATO za romantiku (FOTO)

Kiosk
LJUBAV IM CVJETA: Zaprosio je bivšeg olimpijca i zaslužio ZLATO za romantiku (FOTO)
.

Bivši olimpijski skakač u vodu Jimmy Sjödin u sretnoj je homoseksualnoj vezi s partnerom Patrickom Huberom. Njihova ljubav okrunjena je u Veneciji, gdje je Patrick zaprosio Jimmyja

Jimmy Sjödin je bivši olimpijski skakač u vodu iz Švedske, koji nije ostvario značajniji uspjeh na jedinim Igrama na kojima je nastupio, onima u Atlanti 1996. godine. No, zato mu cvjeta na ljubavnom planu. Naime, nedavno se zaručio sa svojim partnerom Patrickom Huberom, grafičkim dizajnerom iz Njemačke.

 

Patrick je organizirao putovanje iznenađenja i odveo Jimmyja u Veneciju, jednu od prijestolnica romantike. Nije mu rekao kamo idu, već su se preko talijanskih Alpa spustili do Venecije. Šlag na tortu bio je kad je Patrick kleknuo pred Jimmyja i zaprosio ga tijekom vožnje gondolom. Odgovor je bio samo jedan...

- Sjećam se samo da je rekao da želi uvijek biti uz mene, štititi me i biti zauvijek moj. Najlakše "da" u životu, rekao je Jimmy, koji je bio izvan sebe od sreće. Patrick je angažirao fotografa koji je ovjekovječio njihov najljepši trenutak u životu.

- Primijetio sam da nas fotografira, ali sam i dalje mislio da je riječ o vodiču, tvrdi Jimmy. Njegov partner se zaista potrudio, pa je tako dao izraditi i zaručničko prstenje s njihovim ugraviranim nadimcima. Par se upoznao putem Facebooka prije četiri godine, a uživo su se prvi put sreli prošle godine.

- Odmah smo znali da smo stvoreni jedan za drugog, kaže Patrick. Planiraju se vjenčati idućeg svibnja u njemačkim Alpama, a nakon toga će otputovati na medeni mjesec na Maldive.

 

Ne propustite