Zavela je Mišu u „Žikinoj distaniji“, mamila uzdahe 80-ih, imala je nesreću a onda nestala. Evo kako glumica danas izgleda…

Nostalgija
Zavela je Mišu u „Žikinoj distaniji“, mamila uzdahe 80-ih, imala je nesreću a onda nestala. Evo kako glumica danas izgleda…
.

Gala Videnović koja je početkom devedesetih digla ruke od glume, u braku je sa režiserom Vladimirom Aleksićem sa kojim ima dva sina – Demijana i Pavla

Glumica Gala Videnović bila je seks-simbol ’80-ih godina kada je dobila uloge o kojima je svaka glumica sanjala!

Pored dobre glume, ona je važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije.

 

Debitovala je u filmu “Moj tata na određeno vreme”, proslavila se kao Vesna u filmu Srđana Karanovića “Jagode u grlu”, a najveću popularnost je doživjela u serijalu “Žikina dinastija” kao Ruskinja Nataša, ali i kao Ester u kultnom filmu Jovana Aćina “Bal na vodi”!

Međutim, Gala se u jeku najveće popularnosti povukla. Ova zanosna umetnica 1989. godine otišla je u Malibu, udala se za reditelja Vladimira Aleksića sa kojim ima sinove Demijana i Pavla.

 

Inače, prije nekoliko godina glumica je doživjela saobraćajnu nezgodu kada je na pješačkom prelazu na nju naletio vozač i nanio joj povrede. Nakon tog događaja, glumica je otišla na Bali gdje je, kako je rekla u jednom intervjuu, upoznala čari hindu filozofije življenja.

 

Inače, dok je igrala Ester u “Balu na vodi” sa četvercem koji su vozili Nebojša Bakočević, Dragan Bjelogrlić, Goran Radaković i Srđan Žika Todorović, Gala je imala problem sa rediteljem koji ju je navodno tjerao na scene žešćeg seksa.

 

Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da djeluje kao da je iskusna – rekla je jednom prilikom Gala koja najvjerovatnije ni dan danas nije pogledala film u cjelosti, jer kaže da budi emocije i da je tužan.

 

Gala danas ima 47 godina, a veliko iznenađenje bilo je njeno pojavljivanje u seriji “Andrija i Anđeka”

Novije Galino izdanje, iz spota za pesmu Nikole Čuturila:

Ne propustite