PRIJE 39 GODINA OBE BLIZANKINJE SU BILE STRAH I TREPET: Danas izgledaju JEDNAKO JEZIVO, evo kako izgledaju sada (FOTO)

Nostalgija
PRIJE 39 GODINA OBE BLIZANKINJE SU BILE STRAH I TREPET: Danas izgledaju JEDNAKO JEZIVO, evo kako izgledaju sada (FOTO)
Imali su 12 godina kad ih je Stenli Kjubrik angažovao za potrebe film.

Čuvene bliznakinje iz filma "Isijavanje" Stenlija Kjubrika, koji je zasnovan na istoimenom romanu pisca Stivena Kinga, obezbijedile su noćne more gledaocima širom svijeta do kraja života. Ovih dana u bioskopima se prikazuje nastavak filma pod nazivom "Doctor Sleep", ali gledaoci se pitaju - šta se desilo sa čuvenim djevojčicama.

p42k9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkdrn01eqv8vnjcwyji0yzewnzhmyzhlzja2yzuxmgfknwm0ymq4zwyuamzpzpgtas0cngcbaae
Luiz i Lisa Burns nedavno su napunile 52 godinu. Imali su 12 godina kad ih je Stenli Kjubrik angažovao za potrebe film. Reditelj je bio sigran da hotel Vidikovac ne može da bude jezivo mjesto bez dvije djevojčice koje se drže za ruke i stoje na kraju dugog hodnika.

"Mi smo prirodno jezive. Ali, vježbale smo za tu scenu da bude što napetija i neprijatnija. Izgovarale smo riječi teksta koji smo dobili na takav način da ljude uplašimo", rekle su Luiz i Lisa za "Cosmopolitan".

Kako su bliznakinje objasnile, snimanje filma nije bilo strašno, ali da je za publiku bilo više nego neprijatno gledanje "Isijavanja".

"Vidjele smo ljude koji su nosili jezive maske, ali nas dvije smo se osjećale kao dive koje su pozvane na neku fensi žurku,prenosi Espreso.Nije bilo nimalo strašno za nas. Bile smo u pratnji odraslih i naši roditelji nisu morali da brinu. Podržavali su nas u želji da se bavimo glumom".

Film "Isijavanje" star je 40 godina, ali ga ljudi i dalje gledaju i dalje se plaše. Film zasnovan na romanu Stivena Kinga iz 1977. godine je izabran od strane Nacionalnog filmskog regista Amerike kao jedan od najvažnijih horor filmova svih vremena.

xq9k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwlrvn01eqv8vyzi3ngy2zddlnmuznzayntfiztvmm2rjyjuyowjlntguanbnkzmczqkeaieaaq

Ne propustite