BRUTALAN ODGOVOR na 'prirodne metode skidanja temperature: HOĆETE LI VI DIJETE SKUHATI I POJESTI DOK IMA TEMPERATURU ILI GA LIJEČITI?

Zanimljivosti
BRUTALAN ODGOVOR na 'prirodne metode skidanja temperature: HOĆETE LI VI DIJETE SKUHATI I POJESTI DOK IMA TEMPERATURU ILI GA LIJEČITI?
.

Na jednoj Facebook stranici, na kojoj žene razmjenjuju savjete, jedna se majka anonimno obratila drugima za pomoć.

Ova je majka upitala za savjete kako djetetu starom 10 mjeseci skinuti temperaturu 39 prirodnim metodama. Odgovori komentatora su zaista šaroliki.

Jedna je članica stranice rekla da treba djetetu namazati senf na tabane kako bi mu se skinula temperatura.

Druga je pak savjetovala senf na dlanove, a na tabane bjelanjke, a zatim umotati sve u foliju. Da u djetetove čarapice treba staviti naribani krumpir, bio je savjet treće internet mame.

Još su neki savjetovali mazanje djeteta senfom, dok drugi tvrde da pomaže mazati noge octom.

odgovor1

Jedan je komentator ipak bio glas razuma pa je primijetio da dijete možda ipak treba odvesti liječniku, a ne ga spremiti za ručak.

‘Znači senf, bjelanjci, krumpir… Hoćete li vi dijete skuhati i pojesti dok ima temperaturu ili ga liječiti? Pošto ne znate kako, obratite se onima koji su cijeli život posvetili tome sa steknu znanje kako pomoći vašem djetetu, doktorima, a ne šabanima koji bi mazali dijete kao u pečenjari s namirnicama iz frižidera’, napisao je.

Ne propustite