INSPIRACIJA: 10 ideja za uređenje spavaće sobe!

Enterijer
INSPIRACIJA: 10 ideja za uređenje spavaće sobe!
.

Ukoliko ste romantičar, a ujedno cijenite jasne i čiste linije, dovoljno je da prepustite dominaciju bijeloj boji i njenim tonovima, a duh intime u sobu unesete nonšalantno raspoređenim umjetničkim radovima i ukrasnim detaljima poput vaza i biljaka.

white-bedroom

Iako ovaj izbor ne viđamo često u sobama, baldahini u spvaću sobu unose dozu šarma i obogaćuju ju vizuelno. Izaberete li krevet s baldahinom dovoljno je poigrati se izborom materijala posteljine, a želite li otići i korak dalje, odaberite i efektnu tapetu koja će zaokružiti izgled sobe.

unusual-bedroom-design-lago-fluttua

Nordijski stil još jedan je od popularnih trendova. Njegova jednostavnost naglašena bijelom bojom u kombinaciji sa toplim drvetom koje se kao tema proteže kroz namještaj čini ga svevremenskim. Manje je više, zar ne?

tumblr-ny0oajj3oq1ukk4rso1-1280

Dodajte vašoj spobi jastuke i baršunasta mekana uzglavlja i nezaobilaznu klupicu ispred kreveta za odlaganje stvari (i slaganje istih jastuka) i vaša spavaća soba po uzoru na one iz filmova je gotova!

spacious-bedroom-design

Ako vam je jedina asocijacija na spavaću sobu krevet, a imate dovoljno prostora, za vas je onda jedan komad namještaja koji dominira prostorom - krevet. 
Za kraj vas ostavljamo s našim idejama idealnog prostora za izležavanje. Topla dekica, otvoreni prozor, romantična rasvjeta i jednostavan, ali udoban krevet.

simple-bedroom-design-1

industrial-7-bedroom-design

industrial-6-bedroom-design

glamorous-bedroom-design-ideas-26

design-bedroom-white-covered-king-size-bed-with-grey-windows-shade-and-modern-accent-chairs-as-inspiring-open-views-grey-bedroom-grey-bedroom-decorating-ideas-sophisticated-natural-look-photos

creative-bedroom-design-ideas6

bedroom-designrulz-2

Ne propustite