BILA JE PREVIŠE LIJEPA ZA POSAO PA JE DOBILA OTKAZ: Njen slučaj je dospio na sud, a ŠEFOVA ŽENA joj je poslala JEZIVU PORUKU!

Kiosk
BILA JE PREVIŠE LIJEPA ZA POSAO PA JE DOBILA OTKAZ: Njen slučaj je dospio na sud, a ŠEFOVA ŽENA joj je poslala JEZIVU PORUKU!
.

Dilek Edvards iz Njujorka je joga instruktorka koja je, kako kaže, dobila otkaz jer je previše lijepa. Njen slučaj datira iz 2013. godine, kada je Dilek radila kao maserka i joga instruktorka. U jednom trenutku joj je šef Čarls Nikolaj uručio otkaz, rekavši joj, kako tvrdi Dilek, da će "njegova žena biti ljubomorna jer je Dilek previše lijepa". Par mjeseci nakon tog njegovog priznanja uslijedio je otkaz i to od Čarlsove žene.


- Nisi više dobrodošla u Vol Strit kiropraktički centar. Da nisi nogom kročila tamo i drži se dalje od mog muža i porodice! Ne zaboravi, dobila si upozorenje - glasila je poruka.


Dilek je nakon toga tižila firmu za diskriminaciju. Kako kaže, otpuštena je samo i jedino zato što je njen šef smatrao da je privlačna. Sam slučaj izazvao je mnogo prašine u javnosti, ali se sve sleglo.


Sada je opet u žiži interesovanja jer se ispostavilo da ima osnova za tužbu, a kako kažu advokati, ako postoje čvrsti dokazi da je radnica dobila otkaz zbog fizičkog izgleda, osnov za tužbu postoji i treba ga iskoristiti.

Ne propustite