Prava istina o tragediji koja je potresla region: DRŽAO JE DRAGANU, U POSLJEDNJEM MOMENTU JE PUSTIO I IZVUKAO SE!

Region
Prava istina o tragediji koja je potresla region: DRŽAO JE DRAGANU, U POSLJEDNJEM MOMENTU JE PUSTIO I IZVUKAO SE!
.

Dragana Vasić (25) koja je poginula u noći između utorka i srijede kada ju je na pruzi Ruma - Brasina udario teretni voz, dok je njen dečko Željko Lazarević (24) iz Novog Sela povrijeđen, bit će sahranjena sutra.

Dan nakon što je ovo mjesto potresla tragedija koja je šokirala cijeli region, nitko još ne vjeruje da ovog mladog života više nema, a i još se postavlja pitanje koja je od dvije verzije dešavanja na pruzi tačna - da li je dvoje mladih zaista htjelo da se ubije, ili je ona odvučena u smrt.

Prvi put nakon nesreće progovorio je i Draganin zet Goran Aleksić, čija je kćerka prisustvovala ovoj tragediji, odnosno gledala je kako joj tetka strada.

Aleksić za Telegraf. rs kaže da nema ni govora da se radi o samoubojstvu jer, kako kaže, da se radi o zajedničkoj smrti, oboje bi bili mrtvi.

- Pročitali smo da je skočila sama pod voz, druga verzija je da zajedno bili pod vozom, a to nije istina. Uopće se ne radi o samoubojstvu. On ju je držao i u posljednjem momentu je pustio. Uspio je da se izvuče a ona nije. To je prava istina. Moja kćerka od 15 godina je bila tu na mjestu događaja, i to mi je ona ispričala a nemam razloga da joj ne vjerujem - rekao je Aleksić.

On je precizirao da je isprva Lazarević sam izašao na prugu, ali da je tada njegova kćerkica uspjela da ga odvuče.

- Sjeo je na beton, a moja kćerka se sklonila nekih pola metra. On je zatim ponovo ustao i zvao je Draganu da dođe. Rekao joj je: "Ajde da umremo zajedno, imamo dobar razlog za to."  Prišao je Dragani s leđa, i držao je oko struka. U jednom trenutku je, valjda, vidio da je vrag odnio šalu, pa je nju pustio a onda se sklonio. Njega je voz samo malo zakačio, a ona, muka, nije uspjela da se spasi. To je istina, sve ostalo su neistine. To mi je dijete koje je bilo pola metra odatle ispričalo - kaže Aleksić koji, kao i cijela Draganina porodica ne može da se oporavi od šoka.

Lazarević se, kako se saznaje, nalazi van životne opasnosti, a i dalje je hospitalizovan u lozničkoj bolnici.

 

(Novi.ba/Telegraf.rs)

Ne propustite