MISLILA SAM DA ĆU UMRIJETI! LEGENDARNA PJEVAČICA OTVORILA DUŠU: Progovorila o ratu sa Vesnom Zmijanac, opakoj bolesti i zašto prestaje da pjeva!

Nostalgicno
MISLILA SAM DA ĆU UMRIJETI! LEGENDARNA PJEVAČICA OTVORILA DUŠU: Progovorila o ratu sa Vesnom Zmijanac, opakoj bolesti i zašto prestaje da pjeva!
.

Nada Obrić je legendarna pjevačica narodne muzike progovorila je o ratu sa Vesnom Zmijanac i Draganom Kojićem Kebom, razlozima zbog kojih je prestala da pjeva, ali i borbi sa opakom bolešću koja joj je promjenila život.
Budući da je redovno pratila rijalitije, pjevačica je otkrila kakvo je njeno viđenje o ponašanju njenih koleginica Vesna Zmijanac i Zorica Marković, koje su tamo učestvovale.
 
"Svaka od njih je pokazala sebe. One su divne... Sve su divne. Ma, predivne su", ironično je, više puta, uz odgovarajuću grimasu ponovila Nada, a onda je progovorila o spekulacijama da je u ratu sa Vesnom Zmijanac.
 ves
"Ja ni sa kim nisam u sukobu, razgovaram sa svima. Gdje god da se sretnemo, sa svima sam u dobrim odnosima... Ali, sa njima se ne družim", rekla je Nada diplomatski, ne želeći da pominje Vesnino ime.


Veliku prašinu podigla je priča o njenom odnosu sa Draganom Kojićem Kebom, koji je bez Nadinog znanja obradio njenu pjesmu "Imala sam ljubav jednu", pa je otkrila da li je ljuta na kolegu.
 
"Da sam na njegovom mjestu, pitala bih za dozvolu... Ali on nije, pitao je samo kompozitora. Dobro, nisam mu to uzela za zlo. On je sa mojom pjesmom napravio ogroman uspjeh, ponovo je digao karijeru i nek mu je sa srećom! Moj snimak je mnogo bolji, i tehnički i svakako... Ali, to sam izdala na početku rata, pa nije tako dobro prošlo. Spremala sam je da je ponovo presnimim, kad vidim - presinimio je on. Dobri smo mi, nema veze."


Ovo su razlozi zbog kojih sam prestala da pjevam
 
"Prestala sam da se bavim ovim poslom u jeku popularnosti, prije 15 godina, jer nisam mogla da prihvatim neke stvari. Shvatila sam da je uvijek bilo svega, onoga što mi nije odgovaralo prema nekim mojim moralnim principima. Uvijek je bilo šunda, samo je tada to bilo bijelo sa crnim... A sada - crno sa bijelim. Ima danas djece koja sjajno pjevaju i tako se ponašaju. Eto, Slađa Alegro. Sjajno pjeva, izgleda, ponaša se... Pristojna, normalna, divna djevojka. Ima jednu, za mnoge, dosadnu karijeru, ali je uspješna. Narod to voli, ona je sjajan primjer da narod to hoće. Nikad se nije skinula, stane, otpjeva onako slatko i svi je obožavaju, i narod i kolege.


Mislila sam da ću umrijeti
 
Jedan od najtežih životnih perioda Nade Obrić bio je onaj kada joj je prvi put, prije skoro dvadeset godina, dijagnostifikovan kancer koji joj je u trenu promjenio život iz korijena. O svojoj borbi sa opakom bolešću i opravdanim strahovima iskreno je progovorila.
 
"Razboljela sam se 1999. godine, ali nikom nisam htjela da pričam ništa, niti da kažem da idem na operaciju... Baš ništa. Sećam se, ujutro treba da idem u bolnicu na operaciju, a veče prije toga imam snimanje emisije na Pinku, što sam već ranije dogojednju emisiju u životu sam upravo sada snimila, a da oni to ni ne znaju". I sad mi krenu suze kad se sjetim toga", vidno uznemireno govori Nada i dodaje da je zaista strahovala da će izgubiti borbu sa kancerom.

Ne propustite