Ovo su žene sa najširim kukovima na svijetu: Jedna od njih je REKORDERKA sigurno vam neće biti svejedno kada je vidite

Kiosk
Ovo su žene sa najširim kukovima na svijetu: Jedna od njih je REKORDERKA sigurno vam neće biti svejedno kada je vidite
.

Žene sa najširim kukovima na planeti dobile su specijalnu emisiju na TLC TV. Sve bi one titulu prve dame u ovoj kategoriji, ali samo jedna od njih, Mikel Rafinel (42) iz Los Anđelesa drži Ginisov rekord u širini kukova.

Mikel Rafineli drži svjetski rekord u širini kukova

mikel
Marlena Planer

Marlena Planer sa Long Ajlenda je Mikelina prijateljica, a obim njenih kukova je 210,82 centimetra. Marlena ne dozvoljava da sva težina padne na njene kukove, te je vrlo aktivna u plivanju i plesu, a trenutno je u porazi za ljubavlju.

marlena

Klaudija Deniz Soder

Klaudija Deniz Soder ima 56 godina. Ona je baka poznata po nadimku Sweet Cheeks,prenosi Blic. Aktivna je striptizeta u Las Vegasu , a širina njenih kukova iznosi 187,96 centimetara, što je dvostruka širina prosječne žene. Njen partner Stiv priznaje da bi njihova ljubav bila svakako manje atraktivna kada bi Klaudija izgubila 

klaudija

Klaudija Folder

Klaudija Folder ima 40 godina. Ona je glumica i plus sajz manekenka, koja se iu Australije preselila u Holivud. Širina njenih kukova je 162,56 centimetara. Vjeruje da su joj upravo kukovi donijeli slavu i veliki broh fanova koji prati njene videe na Youtubu.

klaudijaa

Ne propustite