Bajka i na nebu i na zemlji - Etno selo "Čardaci"

Kiosk
Bajka i na nebu i na zemlji - Etno selo "Čardaci"
.

Nema posjetitelja, odnosno gosta čarobnog Etno sela „Čardaci“ koji nije vidio i divio se originalnoj ideji smještaja u rustikalno opremljenim kućicama, s bogatim etno motivima koji upravo nose imena nekih od staroslavenskih božanstava.
Idilično mjesto koje vas ostavlja bez daha. Odličan smještaj, bogata gastronomska ponuda, fantastičan Vodeni park, zabava za sve generacije, prijateljsko osoblje.. Sve su to razlozi da provedete ugodan ljetni odmor u čarobnim Čardacima. 

1

Turističko naselje - etno selo "Čardaci" smješteno je u gradu Vitezu, jedinstvenom okruženju na obali rijeke Lašve i prostire se na šest hektara, a u njemu postoji bogata ljetna i zimska ponuda, kao i ugostiteljski sadržaji.

U Etno selu ČARDACI raspoloživost je sa 10 komfornih apartmana, te 24 dvokrevetne sobe kategorizirane sa 4 zvjezdice. Svi objekti su građeni prirodnim materijalima po uzoru na stare bosanske kuće. Interijer je do posljednjeg detalja uređen u autohtonom bosanskom stilu. 

Vodeni park RIBICA sa četiri bazena, zabavnim vodenim atrakcijama (tobogani, valovi, masaže, bazen itobogan za djecu i bebe, skakaonica), plažama, kafićima, terenom za odbojku na pijesku i badminton nudi cjelodnevnu zabavu i odmor za sve generacije! Vodeni park RIBICA nezaobilazna je destinacija za sve koji traže ljetno osvježenje, zabavu, odmor i dobre provode. Važno je napomenuti da je sva bazenska tehnika u skladu s europskim standardima.

50344808

Zatim, oaza mira i relaksacije nalazi su unutar spa centra, na kojem na harmoničan i prirodan način možete opustiti i regenerisati tijelo i um. Intima i sklad sadržaja spa centra uključuju finsku i tursku saunu, zonu za opuštanje i hidromasažni bazen sa slanom vodom. Saune imaju blagotvoran učinak na cirkulaciju, detoksikaciju organizma, pritiska, srca, probave i disajnih puteva. Ravnoteža organizma se postiže naizmjeničnim tuširanjem, boravkom u saunama, plivanjem u masažnom bazenu sa himalajskom solju i opuštanjem na udobnim foteljama uz umirujuće zvuke vode i muzike.

57747743

Osim saune, gosti na raspolaganju imaju dvije slane pećine, obložene himalajskom solju, starom više od 250 miliona godina. Svojom savršenom kristalnom strukturom i sastavom pomažu tijelu i nervnom sistemu postizanje ravnoteže. Maštovito uređene pećine i atraktivna rasvjeta koja bojama sugeriše mir i zdravlje, energiju i opuštanje potpuno su pogodni za bilo koji uzrast, a boravak se posebno preporučuje djeci koja brzo reaguju na tretmane.

57747883

Ko još može u današnjem surovom, pomalo previše tehnologiji okrenutom svijetu osjetiti bajku? Dopustite Čardacima da vas odvedu na nebo, na zemlju i u vodeni svijet vila, vitezova, junaka i pobjede dobre energije!

Ne propustite