MODERNA BOJA ZA AKCENTOVANJE: Neka bude i u vašem domu!

Enterijer
MODERNA BOJA ZA AKCENTOVANJE: Neka bude i u vašem domu!
.

Jedna od najvedrijih boja je žuta, sretna boja, koju treba iskoristiti u domu. Da li ćete obojiti jedan od zidova u žuto, ili kroz detalje, manje je bitno. Pustite sunčanu žutu u vaš dom!

Ulazna vrata možete veoma lako i sami ofarbati, potreban vam je dobar alat i kvalitetna boja za drvo. Zamislite prelijepa žuta ulazna vrata – izmamiće vam osmijeh svaki dan kada dođete kući.

1

Boja sunca i energije koja budi kreativnost, pozitivno utječe na nervni sistem, pospješuje memoriju i komunikaciju. Kada se koristi umjereno i osmišljeno žuta boja je savršena za rad.

2

U zavisnosti od nijanse žute koju ste izabrali, neke nijanse će donijeti sunce u vaš dom a neke će vas umiriti. Toliko je žutih nijansi da smo sigurni da ćete izabrati neku koja vam se dopada.


Žuta boja reflektuje svjetlost, te vam ujutro može izgledati drugačije na zidu nego uveče, takođe u zavisnosti od prozora i osvjetljenja može promijeniti svoj ton i reflektovati se kao zelenkasta ukoliko imate puno biljaka u sobi ili vam je pred prozorom veliko drvo.

3

Ne propustite