Nakon što joj je netko ubio mačiće, mačka je očajnički pokušavala oživjeti svoje bebe

Kiosk
Nakon što joj je netko ubio mačiće, mačka je očajnički pokušavala oživjeti svoje bebe
.

Ljubav majke prema svojoj djeci ne može se opisati riječima, a to dokazuje i ova priča. Ovih dana su se na internetu pojavile fotografije mačke koja je očajnički pokušavala oživjeti svoje mrtve mačiće.

Gubitak djece je najgore što se jednoj majci može dogoditi, a ova mačka je nažalost upravo to morala doživjeti. Nepoznata osoba joj je uzela mačiće i hladnokrvno ih ubila nožem. Mrtve mačiće je kasnije zapazila gospođa Yang koja hrani ulične mačke. Često im donosi i kutije kako bi se mogle zaštititi od kiše i nevremena.

Nažalost, njenu ljubav prema ovim životinjama očito ne dijeli i ostatak susjedstva. Mnogi od njih mačke smatraju širiteljima raznih bolesti i ne žele ih u svom dijelu grada. Gospođa Yang je ispričala kako je jednog jutra na ulici vidjela mačku s mačićima pa je i njima donijela kutiju u koju bi se mogli smjestiti i ugrijati. No već nakon par sati, pronašla ih je mrtve.

macka-mrtvimacici-01


Nije mogla vjerovati da postoje ljudi koji su spremni izbosti male bespomoćne mačiće. Slučaj je prijavila policiji, ali oni su joj odbili pomoći jer nema snimke koja bi otkrila počinitelja.

Gospođa Yang je ispričala kako je vidjela mačku kako očajnički liže svoje mrtve mačiće i pokušava ih oživjeti. Dugo je stajala kraj njih, promatrala ih no na kraju je shvatila da im ne može pomoći,prenosi Index. Njene djece više nema.

macka-mrtvimacici-02

Ne propustite