TRAGEDIJA KOJA MU JE OBILJEŽILA ŽIVOT: Nakon što mu se ovo desilo, bio je u depresiji i više nikad nije slavio rođendan

Nostalgija
TRAGEDIJA KOJA MU JE OBILJEŽILA ŽIVOT: Nakon što mu se ovo desilo, bio je u depresiji i više nikad nije slavio rođendan
.

Kao da je jučer bilo, kada se u medijima pojavila informacija da nas je legenda zauvijek napustila. Da nije preminuo u martu prošle godine,veliki Dragan Nikolić danas bi imao 74 godine.

Život Dragana Nikolića obilježile su, nažalost, tri smrti. Ali, jedna je posebno uticala na prepoznatljiv osmijeh kojim je plijenio na filmskom platnu. Na dan kad se rodio Dragan, 20. avgusta umro je njegov stariji brat Miroslav, zbog čega Gaga nikada više nije proslavljao svoj rođendan.

Gubitak rođenog brata ga je potpno promijenio. Srpski glumac se nakon toga prilično povukao u sebe – bio je na ivici depresije i veoma dugo je patio.

Uglavnom smo živjeli po ulicama Beograda, nije bilo kompjutera, igračaka, sami smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Vidio bih i gdje on griješi, pa sam tako mogao da ispravim svoje ponašanje“, ovako je govorio Dragan Nikolić o bratu Miroslavu.

Inače, prije tri godina mu je preminula i majka za koju je bio veoma vezan, a posljednji udarac u nizu bio je odlazak Bore Todorovića, sa kojim je četiri decenije bio nerazdvojan.

dragan

Ne propustite