PRERANO NAS JE NAPUSTIO, A DANAS BI SLAVIO SVOJ 39. ROĐENDAN: 20 dana pred smrt, Marinko je uradio nešto nevjerovatno!

Nostalgija
PRERANO NAS JE NAPUSTIO, A DANAS BI SLAVIO SVOJ 39. ROĐENDAN: 20 dana pred smrt, Marinko je uradio nešto nevjerovatno!
.

Glumac Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta 2016. godine u 37. godini života, a danas bi proslavljao svoj 39. rođendan.

Glumac je čak i od svojih najbližih krio da ima rak pankreasa.

"Glavni je taj da nije želio ni tada, a ne želi ni sada da ga ljudi sažaljevaju. Kada je saznao lošu vijest, rekao je svima u bolnici da nipošto informaciju o operaciji ne javljaju porodici, kako im ne bi pokvario odmor. Naime, u trenutku operacije, Marinkova bivša supruga Dubravka i njihova kćerka su bili na moru i Marinko je želio da sačeka da se one vrate u Beograd kako bi im saopštio lošu vijest", rekao je izvor, koji se sa slavnim glumcem u to vrijeme našao u bolnici, prenosi "Kurir".

Samo dvadeset dana prije nego što će napustiti ovaj svijet, glumac je odlučio da uradi nešto prelijepo.
 
Pozvao je prijatelja Dušana Kovačevića i poželio da sa njim ode pod Ostrog, kako bi obavio svečanu ceremoniju krštenja.
 
"Naravno da sam pristao. Otišli smo u manastir Ostrog i obavili čin krštenja. Nisam ga pitao zašto je baš tada odlučio da se krsti, jer je to njegova lična stvar. Već dugo nas je spajalo pravo prijateljstvo, onda si me prije 20 dana učinio ponosnim pozvavši me da ti budem kršteni kum. Znam da te čuvaju anđeli i da ćeš tamo, kao i svugdje prije, napraviti dobru atmosferu. Neka sada i oni malo osjete kako te je dobro imati", rekao je Kovačević nakon Marinkove smrti, prenosi "Kurir".

Ne propustite