TRAGIČNA SUDBINA MLADE GLUMICE: Sina izgubila samo sedam dana nakon rođenja, a onda joj sudbina zadala novu borbu

Nostalgicno
TRAGIČNA SUDBINA MLADE GLUMICE: Sina izgubila samo sedam dana nakon rođenja, a onda joj sudbina zadala novu borbu
.

Snežana Jeremić Nešković ima uspješnu karijeru, divnog supruga, a velika želja bila joj je da se ostvari i kao majka.

Snežana poznata je kao pozorišna glumica, koju gledamo je u predstavama u Pozorištu na Terazijama, Madlenijanumu i pozorištu Puž. Najpoznatije filmske uloge ostvarila je u filmovima "Mala noćna muzika", "Jagoda u supermarketu", učestvovala je i u projektima "Šumska škola" i "Zaboravljeni umovi Srbije", a pojavila se i u seriji "Andrija i Anđelka".

 

Želja joj je ispunjena, ali joj je sreća veoma brzo bila i oduzeta. Naime, prije 4 godine Snežana je dožijvela najveću životnu tragediju kada joj je samo 7 dana nakon rođenja preminuo sin.


Maleni Mihajlo je usljed srčanih problema izgubio borbu za život, a Snežani i njenom suprugu Predragu Neškoviću ostala je ogromna praznina u srcu, tuga i bol. Kada su smogli snage da nastave život, usljedila je nova borba za potomstvo.

 

#happyness #sreca #dreamcametrue #ostrvarensan #snezanajeremicneskovic #snezanajeremic #actress #photography #girl #women #love

Objavu dijeli Snezana Jeremic Neskovic (@snezanajeremic)


Lijepa glumica je prošle godine ponovo ostala u drugom stanju, a u aprilu ove godine rodila je kćerkicu Juliju.


Julija je začeta vještačkom oplodnjom, baš kao i njihov tragično preminuli sin, pa su glumica i njen muž od trenutka kada su saznali za trudnoću pa sve dok nisu ugledali svoju nasjednicu strepjeli da li će sve biti u redu.


"Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah poslije porođaja i nisam stigla da se obradujem. Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam vidjela bebu bilo me je strah, strepjela sam da li je s djetetom sve dobro. Na sreću, Julija je zdrava i normalna djevojčica koja je dobila ocjenu devet na porođaju, pa me je to umirilo. I suprug Predrag i moja mama Pavica bili su u bolnici i vidjeli smo se malo kasnije, kad je prošlo dejstvo anestezije. Plakali smo zbog olakšanja i saznanja da je sve završeno na najbolji mogući način", ispričala je Snežana za Gloriju prije nekoliko mjeseci.

Nakon što je prebrodila najteže životne trenutke, ona je svoje iskustvo podelila javno, kako bi pružila podršku svim parovima koji se bore da dobiju dijete.

 

#muzizena #predragneskovic #snezanajeremicneskovic #pregnancy #trudnica #trudnoca #snezanajeremic

Objavu dijeli Snezana Jeremic Neskovic (@snezanajeremic)

"Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam vidjela i ojsetila sina. Poslije toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacjele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantjelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u posljednje vrijeme veliki broj parova ima problem sa začećem. O tome se u društvu ne govori, ne znam iz kog razloga, a najviše boli kad te neko pita: "Koliko ste u braku, kad će djeca?", dok se ti uporno boriš da dobiješ dijete. Ne znaš gdje te više boli i mnogo ti je teško da odgovaraš na takva pitanja. Trudila sam se da dajem odgovore tako da ljudima ne bude neprijatno, a kad su baš insistirali, rekla bih im da sam bila majka sedam dana, pa bi, u neprilici, odmah prekinuli razgovor na tu temu", ispričala je svojevremeno glumica.

 

60's girl #sixties #girl #snezanajeremic #snezana#snezanajeremicneskovic

Objavu dijeli Snezana Jeremic Neskovic (@snezanajeremic)

 

"Andrija i Andjelka" #andrijaiandjelka #snimanje #kolege #snezanajeremic

Objavu dijeli Snezana Jeremic Neskovic (@snezanajeremic)

 

Ne propustite