POGLEDAJTE KUĆICU U KOJOJ JE RASTAO DONALD TRAMP: Evo kako je to izgledalo prije 65 godina! (FOTO, VIDEO)

Nostalgicno
POGLEDAJTE KUĆICU U KOJOJ JE RASTAO DONALD TRAMP: Evo kako je to izgledalo prije 65 godina! (FOTO, VIDEO)
.

Američki predsjednik od samog rođenja je uživao u luksuzu i raskoši.
Naime, američki predsjednik Donald Tramp bio je poznat svjetskoj javnosti mnogo prije nego što je došao na čelo SAD-a.

Predsjednik Tramp je ušao u preduzetništvo još sedamdesetih godina prošlog vijeka, nasljedivši posao od oca, i išlo mu je veoma dobro. Toliko dobro da je postao jedan od najuglednijih biznismena sa velikim lancima hotela širom Sjedinjenih Država, ali i cijelog svijeta.

Ali, kako je izgledalo djetinjstvo američkog predsjednika?

tram1

Donald Tramp rođen je u imigrantskoj porodici, od oca Freda, koji je u Ameriku došao iz Nemačke, i majke Meri En, imigrantkinje iz Škotske.

tr

Od rođenja je živio u kući u Kvinsu, poznatoj njujorškoj četvrti, koja je sada prava poslastica agencije za izdavanje nekretnina, jer je dostupna svim zainteresovanim stanarima ili turistima za više od 700 dolara za noć.

Petosobna kuća nalazi se u mirnoj ulici, a još prije 70 godina, otac Fred ponosno je urezao njihovo prezime u drvena vrata, kao da je slutio da će se to prezime naći na stotinama hotela, čak i u Beloj kući.

Više od 230 kvadrata lijepe kuće opremljeno je raskošnim namještajem, skupim sanitarijama i aparatima, a neki dijelovi kuće ostali su potputno autentični, kao u vrijeme kada je Donald odrastao, uključujući njegovu dječju sobu.

 

Kuća je na dva sprata, posjeduje i biblioteku, kamin i dvorište, a sva stolarija izrađena je od najkvalitetnijeg drveta.

U vrijeme kada je Donald živio ovdje, ovakva kuća smatrala se veleljeponom rezidencijom, i porodici Tramp svi su zavidjeli na ovakvoj imovini.

t

Ne propustite