ISPOVIJEST DJEVOJČICE KOJA JE ŠOKIRALA JAVNOST: Imala sam seks sa tatinim kolegom i ostala trudna!

Ispovijesti
ISPOVIJEST DJEVOJČICE KOJA JE ŠOKIRALA JAVNOST: Imala sam seks sa tatinim kolegom i ostala trudna!
.

Ispovijest maloljetnice koja je zbog nepažnje i niskih strasti mogla da uništi svoj život.
 
Prije dva ljeta imala sam nevjerovatnu avanturu. Imala sam 17 godina i mnogo mi se sviđao tatin kolega. Svaki put kada bi došao kod nas u posjetu, bio je lijepo obučen, uredan i namirisan.
 
Osim toga dopadao mi se fizički, bio je visok i mogla sam da primjetim da ima snažne ruke i ramena, iako je uvijek nosio košulju na dugačke rukave.
Bio je mlađi od mog oca, ali svakako dovoljno stariji da mi bude dečko.
 
Često sam mašatala o njemu, čak su mi jednom prilikom potpuno odlutale misli dok su njih dvojica razgovarali, a ja ih sa strane posmatrala.


Kada sam prošle subote išla do grada, vidjela sam ga da nešto popravlja u dvorištu i odlučila sam da mu se javim. Sišla sam na sljedećoj stanici i vratila se malo. Malo smo ćaskali. Primjetila sam da flertuje sa mnom, pa sam se i ja opustila, ali nisam očekivala da bi nešto moglo da se dogodi.
 
Pozvao me je da uđem u kuću i ponudio osvježenje. Dok sam čekala da donese piće, gledala sam šta ima na TV-u. Odjednom sam osjetila da mi je prišao otpozadi i poljubio u vrat. Bila sam iznenađena njegovom reakcijom, ali se nisam opirala, pa je zavukao ruke ispod moje bluze i počeo da se igra sa grudima.
 
Stvari su se dešavale brzo, ljubio me je po vratu i išao sve niže. Odjednom me je gurnuo na trosjed i zavrnuo suknjicu. Bila sam polaskana jer mu se sviđam, mislila sam da ćemo se samo igrati malo, sve dok nisam vidjela da je iz gaća izvukao veliki penis.


Odjenom je bio u meni. Zamolila sam ga da prestane, ali nije me slušao. Sve mi se više sviđalo kako je više prodirao. To je i on primjetio, pa je sek* bio sve stratsveniji i jači. Pomisla sam u sebi da bih mogla da zatrudnim, jer nismo koristili zaštitu.
 
Rekla sam mu da bude oprezan, a on mi je odgovorio da ništa ne brinem i da će on sve srediti ako ostanem u drugom stanju.
 
Dvije sedmice kasnije saznala sam da sam trudna. U početku sam razmišljala da zadržim dijete, ali on me je ubjedio da je najbolje da abortiram i platio mi intervenciju.
 
Poslije toga se nismo ni vidjeli, ni čuli. Ne znam šta da radim.

Ne propustite