LJUBAV ILI IPAK ŽELJA ZA PAŽNJOM: On voli svoju ženu s oblinama, i ovo je napisao na Instagram profilu!

Kiosk
LJUBAV ILI IPAK ŽELJA ZA PAŽNJOM: On voli svoju ženu s oblinama, i ovo je napisao na Instagram profilu!
.

Na svojem Instagram profilu Robbie često stavlja fotografije sebe i žene. On je autor knjige, a ona je blogerica. Zovu se Robbie i Sarah Tripp, a Robbie je odlučio podijeliti sa svijetom mišljenje o svojoj ženi koje je izazvalo burne reakcije.

Volim Sarah

“Volim ovu ženu i njezine obline. Kao tinejđeru su mi se često rugali zbog toga što volim malo deblje djevojke. One koje su niže i zaobljenije. Neki su ih čak nazivali debelima. Kako sam odrastao tako sam se educirao o problemima feminizma i tome kako mediji vide žene, odnosno kako su postavili krive standarde idealne žene kao mršave i visoke. Za mene ne postoji ništa ljepše od ove žene pored mene. Velike grudi i deblja bedra. Njezina veličina i oblik nikada neće završiti na naslovnici ženskih časopisa, ali taj oblik je u mojem srcu i životu. Ne postoji ništa ljepše od žene koja ima obline i samopouzdanje. Prava žena nije manekenka, porno zvijezda ili filmski lik. Ona je stvarna. Ona ima prekrasne strije, ožiljke i celulit. Cure nemojte nikada misliti da morate stati u određenin kalup da biste bile voljene. Postoji netko tko će vas voljeti baš takve kakve jeste. Netko tko će vas voljeti kao što ja volim Sarah.”

robbie-i-sarah-tripp

Komentari ispod objave se razlikuju. Neki se divlje iskrenosti, dok su neki osuđuju određene rečenice te su ga proglasili sebičnim i željnim pažnje.

Ne propustite