DA SE NIKAD NE PONOVI! POSLIJE UBODA NOŽEM Monika Seleš je ovu tajnu krila 23 godine! (VIDEO)

Nostalgija
DA SE NIKAD NE PONOVI! POSLIJE UBODA NOŽEM Monika Seleš je ovu tajnu krila 23 godine! (VIDEO)
.

Monika Seleš igrala je u četvrtini finala turnira u Hamburgu, i činilo se da je sve normalno. A onda je Njemac Ganter Parhe skočio sa tirbina i Selešovu ranio nožem. Od uboda u leđa nikada se nije oporavila. Rana je zarasla, ali psihički ožiljci su ostali zauvijek. Monika je otkrila još jednu tajnu.

Jedan trenutak potpuno je promjenio sve... Do tog kobnog dana 1993. godine Monika Seleš je bila najbolja teniserka svijeta. A onda je gest ludaka potpuno zaustavio ovu djevojku rođenu u Novom Sadu.

- Dugo sam ovo čuvala za sebe, ali napad nožem ostavio je i jednu sasvim neobičnu posljedicu na mene. Uz strahove i fobije više nisam mogla da kontrolišem apetit. To je trajalo godinama. Bilo me je sramota jer nisam mogla da prihvatim da nešto nisam mogla da držim pod kontrolom. Pojela bih ogromne količine hrane u kratkom vremenu i to se onda loše odrazilo na fizičku pripremu nakon povratka na teren - rekla je Selešova za jedan američki magazin.

Parhe zbog ovog gesta nikada nije bio u zatvoru, utvrđeno je da ima psihički problem i odležao je samo dvije godine u specijalnoj ustanovi.

Ne propustite