ISTINSKI HEROJ: Žena ustala usred vlastitog poroda i otišla poroditi drugu ženu!

Dobre priče
ISTINSKI HEROJ: Žena ustala usred vlastitog poroda i otišla poroditi drugu ženu!
.

Samo sam navukla drugu spavaćicu da si pokrijem pozadinu i navukla sam čizme preko papuča kako izlučevine i sve te stvari ne bi došle na mene, ispričala je liječnica koja je porodila trudincu dok je sama rađala  

Liječnica Amanda Hess ležala je u bolničkom krevetu u medicinskom centru Frankfort Regional u Kentuckyju, gdje i radi, i spremala se roditi svoje drugo dijete kad je čula da druga trudnica treba roditi svakog trena i da je beba ugrožena, a njezin liječnik još nije bio stigao.

- Samo sam navukla drugu spavaćicu da si pokrijem pozadinu i navukla sam čizme preko papuča kako izlučevine i sve te stvari ne bi došle na mene i otišla sam u njezinu sobu - ispričala je, prenosi Independent.  Trudnica je bila gđica Johnson koju je bila kod nje na kontroli samo nekoliko dana ranije. Nakon što je porodila zdravu djevojčicu, Hess je i sama rodila svoje drugo dijete Ellen Joyce.

Slikovni rezultat za Hats off to this #DrMom and member of Physician Moms Group #PMG, Dr. Amanda Hess! This picture was taken minutes after she delivered her second child, Ellen Joyce! Not only does she look like a stunning model but while she was getting into her patient gown to prepare for her induction and delivery she overheard the nurses preparing for a woman in active labor who needed to deliver immediately because the baby was in distress - that baby was coming and needed help!

 - Imam sreće što je ona bila tamo i što je takva kakva je pa je uskočila - kaže Johnson. Obje majke i bebe su dobro i oporavljaju se.  - I dan ranije sam imala pacijenticu pa sam mislila da radim do zadnje minute, ali ispalo je da sam doslovno radila 'do zadnje sekunde' - kazala je Hess

 

Ne propustite