KO PRVI DO LEŽALJKE - NJEGOVA: Urnebesna jurnjava turista ko će prije ostaviti ručnik!

Kiosk
KO PRVI DO LEŽALJKE - NJEGOVA: Urnebesna jurnjava turista ko će prije ostaviti ručnik!
.

Ljetni praznici trebali bi služiti za odmor i relaksaciju od svakodnevnog ubrzanog načina života ispunjenog stresom, piše dailymail.

Nećete vjerovati što je sve zabranjeno na plažama! No, svakodnevno svjedočimo raznim situacijama u kojima turisti na sve moguće načine brzaju i uzrokuju jedni drugima stres iako su na godišnjem odmoru. Ako ste mislili da se kod nas vode najžešće "borbe" za ručnik, ležaljku ili mjesto u hladu, prevarili ste se.  Nevjerojatan prizor snimljen je u hotelu Servatur Wakikki na španjolskom otoku Gran Canaria. Naime, čim je hotel otvorio vrata i pustio turiste na bazen, britanski gosti su poput pravih sprintera potrčali prema ležaljkama kako bi zauzeli mjesto Nijemcima., prenosi Večernji.

Snalažljivi turisti prenoćili na ležaljkama u samom centru Šibenika Iz hotela su objasnili da se gosti okupljaju svaki dan u 7:30 ujutro i čekaju otvorenje bazena. Zatim, kao na im je to posljednje što će učiniti u životu, utrkuju se s "protivnicima" i pokušavaju uloviti slobodnu ležaljku na bazenu... Hotel ima gotovo 500 stalno popunjenih soba, a bazen oko 150 ležaljki. Svako bi želio uživati u zrakama sunca izležavajući se na udobnim ležaljkama, do ovdje vrijedi pravilo - ko prvi, njegova ležaljka

 

 

Ne propustite