POTRESNA ISPOVIJEST SVJEDOKA TRAGEDIJE NA BRAČU: Na dubini od sedam metara vidio sam kako nešto leži!

Region
POTRESNA ISPOVIJEST SVJEDOKA TRAGEDIJE NA BRAČU: Na dubini od sedam metara vidio sam kako nešto leži!
.

13-godišnji dječak iz Srbije, koji se jučer utopio na plaži na Braču, sin je legendarnog sportaša i jednog od najboljih odbojkaša svijeta, Marcosa Milinkovića, javlja Telegraf.

Okolnosti smrti dječaka još nisu jasne. Njegovo tijelo uočeno je kako pluta u moru u uvali Mala Lozna oko 19 sati. Brzo su ga izvukli, no nije mu bilo spasa. Hitna pomoć mogla je samo konstatirati smrt, a na mjesto događaja odmah je došla i policija. Obavili su očevid i ustvrdili da nema elemenata koji bi ukazivali na neko kazneno djelo. Dječakovo tijelo prevezeno je na patologiju splitske bolnice.

Dječak je ljetovao s majkom, dok je otac Marcos bio u Argentini. Čim je čuo za strašnu vijest, hitno je krenuo prema Hrvatskoj.

Slovenski 24ur piše kako je tijelo dječaka pronašao slovenski turist. 

"Ima li neko masku za ronjenje? Čini mi se da se tamo neko utapa ili je već mrtav? Ne želim stvarati paniku, nisam baš dobro vidio", rekao je Slovenac kada je oko 19 sati uočio tijelo u moru. Kada su mu dali masku, otišao je do mjesta gdje je vidio nešto sumnjivo i zaronio. 

"Sa sinom sam na brodiću doplovio do tamo. Na dnu, negdje na dubini od oko sedam metara, ležalo je tijelo. Bilo je na prsima. Došao je mještanin koji se inače bavi ronjenjem na dah. Zaronio je i izvukao tijelo. Odmah smo, već na čamcu, počeli s oživljavanjem, a nastavili smo i na plaži, ali nije bilo pomoći", ispričao je svjedok.

Ne propustite