Pamtite je kao lijepu plavušicu: Danas puni 54 godine i NE LIČI NA SEBE

Nekad i Sad
Pamtite je kao lijepu plavušicu: Danas puni 54 godine i NE LIČI NA SEBE
.

Lisa Kudrou stekla je popularnost stekla ulogom Fibi u seriji „Prijatelji“. Pamtite je kao slatku i simpatičnu plavušu, ali vjerovali ili ne, od tada je prošlo 23 godine i Lisa se prilično promijenila.


Za njenu koleginicu iz serije, Dženifer Aniston, vrijeme kao da je stalo. Dženifer, istini za volju, jeste malo mlađa od Lise pošto ima 48 godina, ali razlika u godinama nije tako drastična kao razlika u izgledu.


Lisa danas puni 54 godine i, za razliku od većine holivudskih zvijezda, izgleda baš tako.

glumica-1
Kada se pomenu „Prijatelji“, Lisa se uvijek iskreno osmjehne, jer nosi mnogo lijepih uspomena iz tog perioda. I danas je mnogi obožavaci na ulici oslovljavaju kao Fibi, a ne po imenu.

- Ne okrećem se. Nikad se ne okrećem. Ako mi to kaže neko ko je ispred mene, osmehnem se i pokušavam da budem fina. Ali ne volim fotografisanje. Autogram uvek mogu da dam – objasnila je svojevremeno.

A što se tiče izgleda, Lisa je uvijek bila vrlo samouvjerena na tom planu, i to od trenutka kada je u srednjoj školi operisala nos. Od tada je, kaže, puna samopouzdanja bez obzira na sve. I svaka joj čast na tome!

Ne propustite