DOBRE VIJESTI: Legenda je pobijedila bolest i vraća se glumi!

Nostalgija
DOBRE VIJESTI: Legenda je pobijedila bolest i vraća se glumi!
.

Glumac Svetozar Cvetković poslije višemjesečne pauze zbog bolesti, vratio se glumi. Kaže da ga je to nagnalo da drugačije gleda na stvari.

- Čini mi se da svako ima pravo na svoju privatnost, što se tiče bilo čega, pa čak i onoga što je vezano za zdravlje. A kako su u pitanju javne ličnosti, onda ste odmah "prst u oko". Ja prosto gledam na to kao na neke trenutke u životu kada ste u stanju da prelomite neke stvari, kada ste u stanju da se borite sa nekim stvarima, kada ste u stanju da se borite za svoju porodicu, za sve ono što vas okružuje, sve ono što u vama izaziva emocije, što vas na neki način vezuje i daje smisao životu koji ćete živjeti ukoliko želite da ga živite i koji ste živjeli s porodicom s kojom ste živjeli.

svetozar-02-620x350

Glumac ima troje djece, Deu, Klaru i Luku. U braku je sa glumicom Jelenom Đokić.

- Meni je sve sa djecom najlepše. Kada me pitaju čega se najviše bojim, kažem - dječje suze. Ne mogu da podnesem jdečje suze. Ne mislim da postoji razlog zbog kojeg treba da kod djeteta izazovete suze, to je zločin, pogotovo kod svoje djece - kaže glumac za B92.

Cvele se pojavljuje u debitantskom filmu Nemanje Ćeranjića "Volja sinovljeva", za koji se govori da je novi "Pobesneli Maks". Pored njega igraju i Sergej Trifunović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Nikola Kojo, Nebojša Glogovac, Igor Benčina i Marta Bjelica.

- Meni su asocijacije i "Pobesneli Maks", "Blejd Raner", "Alan Ford" i Kraljević Marko. Kad sve to skupimo na jedno mjesto i zamislimo da se u jalovištima borskih rudnika, i pogledamo podjelu, onda sigurno zaslužuje pažnju - rekao je Cvetković.

 

(Kurir.rs)

Ne propustite