ONO ŠTO NE VOLIMO NA SEBI, NJIMA JE LIJEPO: Ovih 6 ženskih nesavršenosti muškarcima su veoma privlčane

Kiosk
ONO ŠTO NE VOLIMO NA SEBI, NJIMA JE LIJEPO: Ovih 6 ženskih nesavršenosti muškarcima su veoma privlčane
.

Svaki čovjek je orijentisan je na svoju okolinu, pogotovo kada je riječ o njegovom izgledu. Ono što nam mnogi ženski časopisi prodaju kao „ideal ljepote“, uistinu nije ništa drugo nego prolazni trend. Upravo zbog toga trebamo da počnemo da kultivišemo vlastitu ljepotu – i bezuvslovno volimo sami sebe. Činjenica je da stvarno nije bitno koliko ti je velik nos ili usne ili možda, kakav ti je oblik lica – ključno je šta smatraš o samoj sebi i koliko se poštuješ.
 
Jer, samo oni koji vole sami sebe, odišu samopouzdanjem. Kao Sandra Bulok u filmu "Mis šarma". Bez obzira na sve, ona voli sebe, i uvijek je odlučna i nepokolebljiva. Kako bi drugačije dopustila sebi da se infiltrira na izbor za Mis sa 35 godina?!

Kako bi napokon razbili predrasude o tome kako su muškarcima generalno lijepe samo savršene žene sa Instagrama, otkrivamo ti par nepravilnosti (koje to zapravo i nisu) koje muškarci obožavaju.
 
1. Pjegice
 
Kao tinejdžeri smo proveli puno vremena prekrivajući pjegice na licu, potpuno nesvjesni da su ta mala nesavršenstva dio našeg šarma i privlačnosti. Na modnim revijama se manekenkama čak crtaju pegice – jer jednostavno divno izgledaju i daju određenu dozu neodoljivosti.
 

– –>

 

Ne propustite