Marin Čilić se PLASIRAO U FINALE Wimbledona: 'Osjećam se sjajno na terenu'

Tenis
Marin Čilić se PLASIRAO U FINALE Wimbledona: 'Osjećam se sjajno na terenu'
Marin Čilić prvi put u životu plasirao se u finale Wimbledona nakon što je svladao Amerikanca Sama Querreyja sa 6:7 (6), 6:4, 7:6 (3), 7:5.

Marin Čilić prvi put u životu plasirao se u finale Wimbledona nakon što je svladao Amerikanca Sama  Querreyja sa 6:7 (6), 6:4, 7:6 (3), 7:5.  

- Ovo je nevjerojatno. Igrao sam odličan tenis. Sam je bio na visokoj razini, posebno u prvom setu. Odlično sam servirao i pogađao. Sjajno se osjećam na terenu i to je jako važno. - rekao je Čilić.  Čilić će u finalu igrati protiv pobjednika drugog polufinala u kojem se sastaju  Švicarac Roger Federer i Čeh Tomaš Berdych.

- To će biti otvoren meč. Roger igra najbolji tenis karijere na ovoj podlozi. No, spreman sam za svakoga. A oglasio se i Goran Ivanišević koji je Wimbledon na senzacionalan način osvojio 2001. godine.

- Nikad nisam posumnjao u ovo. Sjajno je vidjeti Čilića u finalu. Tko zna što se tamo može dogoditi - rekao je Goran za BBC. Trostruki osvajač Wimbledona John McEnroe je dodao: - Marin Čilić je pobijedio jer je bolji igrač i to je pokazao.

(Izvor:večernji.ba)

Ne propustite